Електрическа мобилност от ново поколение.

Със своя футуристичен нов облик, по-динамично пътно присъствие и по-голямо вътрешно пространство за всичките ви приключения – този смел, изцяло модернизиран електрически SUV ви предлага авангардни интелигентни технологии и най-добър в класа пробег за електрическа мобилност със стил – без компромис.

 

Повече пространство за повече възможности.

Водени от нетрадиционен подход, първо разработихме електрическата версия на новата КОНА и след това останалите. Тази иновация е видима от всеки ъгъл. Елегантно изваяна, изчистената, отличителна предна част и аеродинамичните плавни линии на KONA Electric подчертават футуристичния стил. По-голям и по-смел, моделът еволюира в по-голям SUV с увеличени размери, които подсилват здравата му емблематична дизайнерска идентичност.
Hyundai KONA Electric SUV отпред с жена и мъж.

Отличителен дизайн.

Изчистената и отличителна предница е подчертана от предните LED светлини в стил Seamless Horizon, които се простират по цялата широчина на автомобила и придават динамично присъствие на пътя.
Жена седи на задната седалка на Hyundai KONA Electric SUV.

Стилна просторност.

За да предложи максимално вътрешно пространство, KONA Electric е еволюирала, нараствайки на широчина и дължина, с щедро пространство в областта на краката и раменете на 2-рия ред седалки.

Усъвършенствана интелигентна технология.

С впечатляващата си гама от най-съвременни интелигентни технологии, KONA Electric поставя нови стандарти в субкомпактния SUV сегмент. Насладете се на най-новите функции за свързаност и интелигентни функции за удобство, подкрепени от авангардни системи за безопасност и подпомагане на водача. Това е и първият Hyundai, който е оборудван с новия Connected Car Navigation Cockpit със следващо ниво на софтуерни актуализации по въздуха (OTA). Дигиталният ключ Hyundai ще бъде лансиран в Европа с изцяло новата KONA.

 
Head-up дисплеят в Hyundai KONA Electric.

Head-up дисплей.

Head-up дисплеят ви води безопасно през света, проектирайки информация за вашето навигиране или предупреждавайки ви за опасности, които са във вашата сляпа зона.
Hyundai KONA Electric SUV паркира на заден ход между два автомобила.

Повече безопасност с автономно управление.

В главната роля е Асистентът за шофиране на магистрала 2 (Highway Driving Assist 2), нашето автономно управление от Ниво 2, който контролира скоростта и дистанцията, асистирайки ви, когато сменяте лентата на движение.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.