По-малко поддръжка спрямо автомобилите с вътрешно горене.

Докато автомобилният двигател с вътрешно горене съдържа стотици движещи се части, електрическият мотор се нуждае само от около половин дузина, което значително намалява вероятността нещо да се счупи. Без смяна на маслото също. Ето защо като цяло е необходима по-малко поддръжка.

The traction motors, the battery system, the ICCU and the charging plug inside Hyundai's EVs.

Интервали за поддръжка и обслужване за електромобили.

Обслужването трябва да се извърши в зависимост от пробега и плана за поддръжка на автомобила. Това може да бъде всяка година или на всеки 2 години / 15 000 или 30 000 км. Специално обученият персонал на вашия дилър на Hyundai може да извърши услугите, като например проверка на състоянието на батерията. Важно е да се направи цялостен и специализиран преглед, особено що се отнася до батериите на борда на вашия Hyundai.

Живот на батерията.

Практически съвети за удължаване на живота на вашата батерия.

Литиево-йонните батерии присъстват навсякъде в живота ни – в нашите мобилни телефони, лаптопи и разбира се, в електрическите автомобили. И поради това влошаването на качеството на батерията е факт от нашия живот, захранван с литиево-йонна батерия. Но, за да не се притеснявате, събрахме някои практически съвети как да удължите живота ина батерията във вашия автомобил.

Гаранции

Повече спокойствие с нашите водещи гаранции.

Като всеки Hyundai, IONIQ 5 е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. С нашите разширени гаранции можете да се насладите на допълнителното спокойствие, което ви дава една от най-добрите гаранции в индустрията - като стандарт.
The Hyundai 5 year Unlimited Mileage Warranty badge for your Hyundai electric vehicle.
1

5-годишна гаранция за неограничен пробег.

Подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. 1
The Hyundai 8 year Battery Warranty badge for your Hyundai electric vehicle.
2

8-години гаранция на батерията

Литиево-йонна полимерна батерия на вашия Hyundai е защитена с гаранция за 8 години или 160 000 км, което от двете настъпи първо. 2

Открийте нашите електрифицирани модели.

  1. 1
  2. 4

*Показаните стойности са според комбинирания цикъл на WLTP. Пробегът може леко да варира в зависимост от пътните условия, вашия стил на шофиране и температурата. Също така зависи от вида на оборудваните гуми. Техническите данни не са окончателни.

** Времето за зареждане се базира на зареждане с 32A wallbox и 3,3 кВ OBC. Времето за зареждане може да варира в зависимост от наличните условия на зареждане, включително типа и състоянието на зарядното устройство, температурата на батерията и температурата на околната среда в точката на използване.

;

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.