All-new i10

Go Big

Направете голямо изявление

Напълно новият Hyundai i10 може да е малка кола, но прави голямо впечатление. С изразителен нов дизайн, той е пълен с авангардни технологии и оборудване за безопасност.

 

Изцяло новият i10 се предлага в 4 нива на оборудване - Classic, Comfort, Exclusive, Premium

360-градусов изглед

0%

  aqua turquoise

  360 spin icon
  Exterior

  It's got the look
   
  • New Hyundai i10 Small City Car
   moreФарове
   moreРешетка
   moreДневни светлини
   • New Hyundai i10
    ФаровеСистемата High Beam Assist разпознава насрещни превозни средства и превозни средства в една и съща лента напред и преминава към къси светлини. Автоматичните светлини могат да се активират за незабавно включване на фаровете, когато дневната светлина намалее. Премиум моделите разполагат и със силни Bi-Function прожекторни фарове.
   • New Hyundai i10
    РешеткаДинмичката Каскадна предна решетка неусетно хваща всеки поглед, фокусирайки ги в предницата на i10.
   • New Hyundai i10
    Дневни светлиниЗа допълнителна видимост през дневните часове i10 разполага с дневни светлини. В зависимост от нивото на оборудване, дневните светлини могат да бъдат с халогенни крушки или LED светлини
  • New Hyundai i10 Small City Car
   moreДвутонален покрив
   moreЛого i10
   moreДжанти
   • New Hyundai i10
    Двутонален покрив Опционален двутонен покрив при модели Premium добавя привлекателен контраст с основния външен цвят. Предлагат се черни или червени двуцветни опции за цвят в зависимост от това кой външен цвят изберете.
   • New Hyundai i10
    Лого i10Малките детайли правят нещо велико. Един от тях е дискретното лого i10 в С-колоната.
   • New Hyundai i10
    Джанти i10 идва със селекция от различни по големина и дизайн джанти в зависимост от нивото на оборудване.
  • New Hyundai i10 Small City Car
   moreСвръхтонирани стъкла
   moreЗадни светлини
   • New Hyundai i10
    Свръхтонирани стъклаЗа максимална слънцезащита, i10 разполага със свръхтонирани задни прозорци.
   • New Hyundai i10
    Задни светлиниОтзад, задните светлини елегантно се вливат в очертанията на багажника.
  Interior

  Пространство и стил

  Вътре в стилната нова кабина свежите мотиви, текстури и най-новата мултимедийна технология ви посрещат с изчистен и модерен вид. Привлекателен нов 3D модел на пчелна пита е представен за допълнителна доза екстравагантност.

   

  Многофункционалното пространство за багаж на i10 е сред най-добрите в своя клас. Височината на товарния ръб е с 29 мм по-ниска от предишния модел, което улеснява товаренетео на багажа в багажника. Капацитетът се разширява от 252 литра до 1,050л. със свалени места.

  Табло

  Четливото табло разполага с всички обичайни циферблати, но също така включва полезна информация за пътуването, като разстояние за зареждане и дължина на пътуването.

  Hyundai i10 Instrument panel
  Close
  Отопляем волан

  Новият Hyundai i10 предлага комфортни екстри като отопляем волан за студените дни.

  Heated Steering Wheel Close
  Комфорт

  Това е необичайно за класа, но i10 има 5 места, а не 4. Това означава, че 5 възрастни могат да пътуват безопасно и в комфорт. В зависимост от нивото на оборудване, предните седалки могат да бъдат отопляеми.

  Heated front seats
  Close
  Комуникации

  i10 се предлага с два варианта за централен дисплей. В зависимост от нивото на ободудване, i10 разполага с 3,8" дисплей или голям 8" дисплей с интеграция за смартфони. В допълнение i10 може да бъде оборудвана и със сателитна навигационна система.

  Heated front seats
  Close
  Големи технологии в
  компактен пакет
  Каквато и да е продължителността на пътуването ви, ще оцените вниманието към детайлите, които са i10.
  • Rear parking sensors
   Камера за обратно виждане i10 разполага с камера за обратно виждане, която се изобразява на 8" централен дисплей. Така всяко паркиране става детска игра.
  • Touch screen navigation system
   Навигация Оборудван с навигационна система, i10 предлага 5-годишен абонамент за Live Services. Така винаги имате актуална информация за вашето пътуване- трафик в реално време, разположение на камери за скорост и прогноза за времето.
  • DAB Digital radio
   Аудио система Насладете се на кристално ясна аудио система при i10. Искате да използване удобствата на своя смартфон? i10 предлага Apple CarPlay™ и Android Auto™.
  • Steering wheel remote controls
   Мултифункционален волан Удобният мултифункционален волан има всичко необходимо- настойки на аудио системата, телефон и система за поддържане на зададената скорост.
   Audio remote
   controls
   Auto cruise
   controls
   Phone controls &
   Hands-free controls
  • Blue link
   Bluelink® Bluelink® ви дава възможността да управлявате i10 през телефона:отключване на вратите, намери колата ми и удобството да въвеждате дестинация в колата през телефона.
   
  l
  • Bluetooth car kit Bluetooth® свързване на телефон
   Като част от стандартното оборудване, системата позволява да слушате любимите си песни от телефона и да провеждате телефонни разговори без нуждата да държите телефон. В зависимост от оборудването, i10 разполага и с гласови команди.
  • Connectivity USB & AUX Безжично зареждане на телефони
   Малката кола с големи възможности- зареждайте си мобилния телефон безжично (Qi-стандарт) докато пътувате.
  • Smart key 5 години гаранция
   Насладете се на спокойствието, като знаете, че гаранцията ви е покрита до 5 години без ограничение в пробега.
  Performance
  Ефективни двигатели за града и страната
  i10 е колкото и икономичен, толкова и забавен за шофиране- идеален за суматохата при градско шофиране или препускане по магистралата.
  • 1.0 MPI
   Petrol engine

   1.0 бензиновият двигател осигурява максимална мощност от 67к.с. при 5500 об / мин и максимален въртящ момент от 95 Нм при 3500 об / мин.

   performance graph
   performance graph
   Max. Power
   67 к.с.
   Max. Torque
   96.0 Nm
  • 1.2 MPI
   Petrol engine

   1.2 бензиновият двигател осигурява максимална мощност от 87к.с. при 6000 об / мин и максимален въртящ момент от 120 Нм при 4000 об / мин.

   performance graph
   performance graph
   Max. Power
   84 к.с.
   Max. Torque
   118.0 Nm
  • 5-speed manual transmission 5-степенна ръчна скоростна кутия
   Нежно превключващата 5-степенна скоростна кутия е проектирана за бързо и лесно превключване на предавките.
  • 4-speed automatic transmission 5-степенна автоматична скоростна кутия
   Автоматичната трансмисия с 5 предавки предлага по-висока ефективност от стандартната автоматична. Това се дължи на по-лекото му тегло и намаленото триене.
  Safety
  Допълнителни очи на пътя
  Съвремении технологии, работещи заедно
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  • Lane Keeping Assist (LKA).

   Системата LKA използва предната камера, за да следи маркировката на пътя. В случай на неволно напускане на лентата, тя предупреждава водача и може да приложи въртене на волана в обратна посока, за да насочи автомобила обратно в неговата лента.

  • Forward Collision Assist (FCA).

   Сканирайки пътя напред с радар и камера, системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране от автомобила отпред или пешеходци по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък. Системата се активира, когато автомобил, пешеходец или велосипедист бъде засечен пред колата, работещи при скорости от 10 km / h или по-високи.

  • Forward Collision Warning System (FCWS).

   Многофункционалната камера следи разстоянието между вашия автомобил и автомобила отпред. Той предоставя визуални и звукови сигнали, ако бъде открит риск от сблъсък.

  .
  • LKA
  • FCA
  • FCWS
  • END
  • ESC and VSM Електронен контрол на стабилността (ESC)Бъдете уверени с Електронния контрол на стабилността (ESC). Системата ще открие кога трябва да спирате, независимо дали е по време на резки маневри или резки завои, за да ви запази в безопасност.
  • ABS and BAS Антиблокираща система на спирачките (ABS) и Система за подпомагане на спирачното усилие (BAS) Бъдете в безопасност на пътя, благодарение на системите за управление стабилността на автомобила (VSM), която следи траекторията на всяко едно колело и нивото на накланяне на купето.
  • 6-airbag system 6-въздушни възглавници 2 предни, 2 странични и 2 странични тип "завеса" предлагат максимална безопасност.
  • New Hyundai i10 child seat anchor ISOfix
   За допълнителна стабилност и практичност, задните седалки във всеки нов i10 разполагат с поставки за детски столчета.
  • Emergency stop signal E-Call
   i10 се предлага с e-call като стандарт, който автоматично се обажда на спешни служби, ако сте в авария и въздушните възглавници се разгръщат. Можете също така да натиснете SOS бутона за спешна помощ 24/7, 365 дни в годината.
  • Cruise control with speed limiter Круиз контрол
   Удобните контроли на волана осигуряват безопасна и лесна работа на системата за круиз контрол. Функцията за ограничаване на скоростта също ви позволява да зададете максимална скорост.

  © 2023 Hyundai. Всички права запазени.