Не правете компромиси.

Създаден както за всекидневни, така и на спортни моменти при шофиране, i20 N е наистина ежедневен спортен автомобил с възможност за състезания - създаден за тези, които все още изпитват страст към шофирането.

Динамика

Настроен за максимално удоволствие.

Изцяло новият i20 N ускорява от 0-100 км/ч само за 6,2 секунди. Такова ускорение гарантирано ще ви усмихне.

 1. An illustration of the Limited Split Differential in the all-new Hyundai i20 N.

  N Диференциал.

  Тази механично контролирана функция осигурява оптимален трансфер на мощност към предните колела на i20 N.

 2. An illustration of the GDi power engine at the heart of the all-new Hyundai i20 N.

  1.6 T-GDI турбо двигател.

  Най-новото поколение 1.6 Т-GDi с шестстепенна ръчна трансмисия (6MT) осигурява максимална мощност от 204 к.с.и максимален въртящ момент от 275 Нм.

 3. An image of the Rev Matching button in the all-new Hyundai i20 N.

  Междинна газ.

  Функцията “Rev Matching” автоматично увеличава оборотите на двигателя при преминаване от по-висока към по-ниска предавка за по-плавна и по-спортна смяна.

  1. An image of the high-performance brakes in the all-new Hyundai i20 N.

   N спирачни апарати.

   Спортните спирачки се открояват с увеличените си предни дискове и червени спирачни апарати с N лого.

  2. An illustration of the all-new Hyundai i20 N's power-to-weight ratio.

   Оптимално съотношение мощност-тегло.

   Точно като i20 Coupe WRC, който го вдъхнови, изцяло новият i20 N има едно от най-добрите съотношения на мощност към тегло в своя клас.

  3. An illustration of the all-new variable muffler control in the all-new Hyundai i20 N.

   Регулируема изпускателна система.

   От зверски рев до нежно боботене. Звукът на изпускателната система се променя в зависимост от избрания от вас режим на работа.

   Спортен двигател за повече тръпки на км.

   Задвижван от 1,6-литров GDi двигател с турбокомпресор с 204 к.с., който осигурява и максимални 275 Нм. въртящ момент - ще харесате незабавната обратна връзка, която получавате от високата му отзивчивост и впечатляващата мощност за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти. Това ви позволява да използвате повече от потенциала на двигателя в ежедневните ситуации на шофиране. Създаден за динамика - той ускорява от 0 до 100 км/ч само за 6,2 секунди с максимална скорост от 230 км/ч.

   The CVVD technology in the all-new Hyundai i20 N.

   Ефективна CVVD технология.

   Иновативната система оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

   N Grin Control.

   Насладете се на повече усмивки на километър - С натискането на един бутон, N Grin Control System ви дава избор от пет различни режима на шофиране, които отговарят на вашето настроение. Различните режими променят характера на автомобила, като регулират параметрите на двигателя, кормилното управление, електронния контрол на стабилността (ESC), звука на изпускателната систама, N дифернециалан (e-LSD) и трансмисията.

   1. Eco.

    Режим с фокус върху икономия на гориво.

   1. 1
   1. Normal.

    Динамична, но спокойна работа на двигателя със звук от двигател подходящ за града.

   1. 1
   1. Sport.

    Подобрена реакция на двигателя с намален електронен контрол на стабилността (ESC).

   1. 1
   1. N.

    Най-агресивните реакции на двигателя за най-доброто забавление при шофиране с ревящ звук на изпускателната система.

   1. 1
   1. N Custom.

    Създайте свой собствен режим на шофиране, като изберете желаните параметри от N менюто на централния екран.

   1. 1

   N Performance меню.

   N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

   1. The N Corner Carving Differential in the all-new Hyundai i20 N.

    N диференциал.

    Осигурява уникално усещане дори в острите завои при спиране, влизане и излизане от тях. Той позволява на задвижваните колела да се въртят с различна скорост чрез прилагане на различни количества въртящ момент към тях, намалявайки приплъзването на колелата и минимизиране на недозавиването.

   2. The active variable exhaust system on the all-new Hyundai i20 N.

    Активна, променлива изпускателна система.

    Променливата изпускателна система позволява да избирате различни нива на звук от ауспуха. От сравнително рафиниранран в режим “Normal”, към по-осезаем в режим "Sport", и припукване "After-burn" в N режим с добавена ясно изразена детонация на горивото в изпускателните тръби, по подобие на рали автомобилите.

   3. The launch control feature on the all-new Hyundai i20 N.

    Launch Control.

    Насладете се на максимално сцепление за възможно най -бързо стартиране. Системата намалява въртенето на колелата или приплъзването при силно ускорение при ускорение от място.

   4. The electronic stability control on the all-new Hyundai i20 N.

    N система за стабилизация.

    Системата помага, когато е необходимо, но в противен случай не пречи на вашето забавление при шофиране и ви кара да вървите още по-бързо. Може да се изключи напълно за максимално усещане на пистата.

    Безопасност

    Авангардна безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

    С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, i20 N осигурява още повече спокойствие.

    1. Асистент за следене на пътната лента (LKA).

     Стандартно оборудваната система LKA използва предната камера, за да следи маркировката на пътя. В случай на неволно напускане на лентата, тя предупреждава водача и може да приложи въртене на волана в обратна посока, за да насочи автомобила обратно в неговата лента.

    2. Асистент за следене на сляпата точка (BCW).

     Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила.

    3. Асистент за активно следене на пътната лента (LFA).

     i20 N разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа i20 N винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 180 км / ч по магистралите и градските улици.

    4. Интелигентен ограничител на скоростта (ISLA).

     Системата известява със звукови и визуални предупреждения, когато надвишите ограничението на скоростта. В комбинация с ръчния ограничител на скоростта, ISLA може дори да адаптира скоростта автономно

    5. Предупреждение при умора на водача (DAW).

     Системата разпознава признаци на умора на водача и предоставя звуков и визуален сигнал, с който съветва водача да вземе почивка.

    6. Предупреждение за трафик зад автомобила (RCCW).

     Системата намалява риска от сблъсък при излизане на заден ход от тясно паркомясто. С помощта на радарни сензори отзад, тя ви предупреждава в случай на приближаващ отзад трафик и при нужда активира спирачките за предотвратяване на сблъсък.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    5. 5
    6. 6

    Камера за заден ход с динамични насочващи линии (RVM).

    Вижте всичко зад вашия автомобил, когато паркирате или се движите на заден ход. Камерата показва изглед на живо зад на автомобила, с насочващи линии за по-лесно паркиране.

    Асистент за дълги светлини (HBA).

    Тази функция автоматично се настройва между къси и дълги светлини в зависимост от пътните условия и яркостта на превозните средства напред, повишавайки безопасността и комфорта на водача, както и другите превозни средства при шофиране през нощта

    Свързаност

    Най-модерните системи за свързаност.

    С много интелигентни технологии като нов сензорен екран и пет години безплатен Bluelink® Connected Car Services, i20 N ви поддържа лесно свързани при всяко пътуване. Bluelink осигурява безпроблемно взаимодействие с онлайн разпознаване на глас и приложение за смартфон за управление на вашата кола. Услугите на Hyundai LIVE ви дават достъп до информация за трафика в реално време, паркирането, времето и др.

    1

    По-голям централен дисплей.

    10,25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

    An image of the connected routing feature in the all-new Hyundai i20 N.

    Свързано маршрутизиране.

    Изчислете маршрута си от мощен сървър в облака Hyundai за точно прогнозиране на трафика и точни часове на пристигане.

    1. An image of the wireless charging pad in the all-new Hyundai i20 N.

     Безжично зареждане.

     Системата за безжично зареждане, удобно разположена в централната конзола, ви позволява лесно да зареждате съвместим смартфон с активиран Qi без използване на кабели.

    2. An image of the phone mirroring feature in the all-new Hyundai i20 N.

     Свързване на повече от едно Bluetooth устройства.

     По време на шофиране можете да превключвате между възпроизвеждане на музика от 2 едновременно безжично свързани смартфона.

    3. An illustration of the eCall feature in the all-new Hyundai i20 N.

     E-Call.

     Автоматично извиква спешни служби, при инцидент и въздушните възглавници се активират. Или натиснете бутона SOS за спешна помощ по всяко време, 365 дни в годината.

     Премиум аудиосистема Bose®.

     Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система Bose®. С осем високоговорителя, включително субуфер, той е създаден, за да бъде в крак с приключенския стил на автомобила, осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото i20 N.

     Удобство

     Удобно пътуване, съчетано с изключителна мощ.

     Предлагайки звездна гама от удобства, с които семейството на i20 е известно - i20 N ви дава възможност за ориентирано към комфорта ежедневно пътуване до работното място, съчетано с изключителна мощност и готова за състезателни писти динамика-това е наистина състезателна кола за всеки ден.

     1. An image of the heated sports seats in the all-new Hyundai i20 N.

      Отопляеми седалки.

      За максимален комфорт през зимата, седалките отпред и отзад се отопляват.

     2. An image of the heated N steering wheel in the all-new Hyundai i20 N.

      Отопляем волан.

      Насладете се на топли ръце в студените дни с едно натискане на бутон. Вече не чакайте колата да се загрее, преди ръцете ви да се затоплят.

     3. An image of the boot cover storage in the all-new Hyundai i20 N.

      Съхранение на кората на багажника.

      Удобно съхранявайте кората на багажника зад задната седалка, за да използвате оптимално капацитета на багажника на новия i20 N.

     4. An image of the accessible USB ports in the all-new Hyundai i20 N.

      USB портове.

      Има USB порт, разположен в централната конзола за зареждане на мобилни телефони, възпроизвеждане на смартфон интеграция и слушане на любимата музика.

      Сериозна мощност за максимално забавление.

      Изцяло новият i20 N е разработен да бъде истински способно пистово оръжие.Натиснете газта и веднага ще почувствате - и ще чуете - корените от моторните спортове. Задвижван от 1,6 Т-GDi двигател с турбокомпресор с мощност 204 к.с., който осигурява и максимален въртящ момент от 275 Нм - ще харесате незабавната обратна връзка, която получавате от неговата висока отзивчивост и впечатляваща мощност за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти.

      © 2023 Hyundai. Всички права запазени.