Състезателят стана още по-добър. Отново.

Създаден за максимално удоволствие при шофиране, новият i30 N разполага с по-висока мощност, свеж нов дизай и най-новите технологии в палитрата на Hyundai. Балансирайки изключителна мощност и готова за пистата динамика с ориентирани към комфорта ежедневни пътувания - това наистина е състезателен автомобил за всеки ден.

Когато да си бърз не е достатъчно, го правим още по-бърз.

От премиерата на i30 N работим усилено, за да направим ги направим още по-добър. Задвижвани от поуките от нашия изключително успешен състезателен пакет i30 N TCR и мотивирани от обратната връзка от нашата общност от Nтусиасти - основните подобрения включват: Нова 8-степенната трансмисия с двоен съединител N DCT с набор от специфични N функции, за да направят i30 N още по-способно оръжие на пътя.

 1. The N DCT 8-speed dual clutch transmission of the new high-performance Hyundai i30 N.

  8 N DCT.

  Още по-забавен за шофиране: нова спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня и пера на волана за превключване.

 2. The 280 PS engine of the new Hyundai i30 N performance hatchback.

  По-висока мощност.

  Сега с 280 к.с. и променени настройки за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти допринасят за висока еластичност, подобрено ускорение на старта и много повече емоции зад волана.

 3. The 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback.

  N Grin Shift.

  Един бутон гарантира сърцебиене - отключете пълното N изживяване за 20 секунди с един бутон. Насладете се на максимален въртящ момент и ускорение, максимален аудио концерт от изпускателната система, най-светкавичните превключвания на предавките и мощност от 290 к.с.

  Музика за душата. Емблематичната N изпускателна система сега е още по-емблематична!

  По-добрър от всеки плейлист, мощното ръмжене на изящно настроения ауспух на i30 N е музика за ушите на Nтусиастите на динамиката. Изпускателните нотки са сладко звучащо напомняне, че i30 N е настроен да изпраща вдъхновена от състезанията тръпка, която ви вълнува в момента, в който натиснете газта.

  1. four-cylinder 2.0 turbo petrol engine of the new Hyundai i30 N performance hatchback.

   Динамика.

   Основните подобрения включват: новата автоматична скоростна кутия с двоен съединител N DCT с пера на волана за превключване и повишена мощност и въртящ момент.

  2. Menu screen of the audio-visual navigation system inside the new Hyundai i30 N performance hatchback.

   Свързаност.

   N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

  3. Infographic of the SmartSense safety features of the new Hyundai i30 N performance hatchback

   Безопасност.

   Новият i30 N е модернизиран с най-новите функции на Hyundai SmartSense за безопасност и помощ при шофиране за допълнително спокойствие.

   5-годишна гаранция с неограничен пробег.

   Както всеки Hyundai, новият i30 N е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

   a young woman smiling as she gets ready to drive her new i30 N performance hatchback.
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty
   all Hyundai i30 N models meet 6d emission standards

   Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

   Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

   Открийте повече за i30 N.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.