Страстта на динамиката.

Подобрен както на всекидневни, така и на спортни моменти при шофиране, новият i30 N е наистина ежедневен спортен автомобил с възможност за състезания - създаден за тези, които все още изпитват страст към шофирането.

Динамика

Следващо ниво на динамични характеристики.

Най-новото поколение на този хот хеч надгражда успехите на своя предшественик, разполага с по-лека каросерия, което води до по-добра управляемост. Окачването и кормилната система са с нова геометрия, което води до подобряване на комфорта и управлението, без значение от скоротната кутия.

 1. the performance package for the new i30 N performance hatchback now delivers 280 PS and 392 Nm torque
  Разход на гориво (комбиниран цикъл на изпитване) за Hyundai i30 N 2.0-литров T-GDi 280 к.с.в л/100 км: 8,4-8,0 л/100 км; Емисии на CO2 (комбиниран цикъл на изпитване) в г/км: 190 - 182 (WLTP).

  Завидна мощност.

  Двигателят 2.0 T-GDI сега разполага с 280 к.с. и е калибриран по нов начин за повече въртящ момент и мощност при по-ниски обороти. Това гарантира подобрено ускорение и много повече емоции зад волана. Изберете между 6-степенна ръчна скоростна кутия или нова спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня и пера на волана за превключване.

 1. 1

Вече с избор между две скоростни кутии.

Когато става въпрос за бързи, плавни и ефективни смени, имате два избора за подобряване на динамиката. Стандартната гладко превключваща 6-степенна ръчна скоростна кутия или наличната изцяло нова спортна 8-степенна скоростна кутия с двоен съединител (N DCT), която също ви позволява да избирате предавки ръчно с лоста за превключване или чрез перата на волана за превключване.

gear shifter for the 6-speed manual shifter of the new Hyundai i30 N performance hatchback.

6-степенна механична.

Перфектна за шофьори ентусиасти, които обичат да управляват точен превключвател и стегнат съединител за пълен контрол.

gear shifter for the N DCT wet-type 8-speed dual clutch transmission of the new Hyundai i30 N

8 N DCT.

Още по-забавен за шофиране: нова спортна 8-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител в маслена баня и пера на волана за превключване.

N Grin Control.

Насладете се на повече усмивки на километър - С натискането на един бутон, N Grin Control System ви дава избор от пет различни режима на шофиране, които отговарят на вашето настроение. Различните режими променят характера на автомобила, като регулират параметрите на двигателя, окачването, кормилното управление, електронния контрол на стабилността (ESC), звука на изпускателната систама, N дифернециалан (e-LSD) и трансмисията.

 1. launch control reduces wheel spin or slip when launching fast with the new Hyundai i30 N

  Launch control.

  Насладете се на максимално сцепление за възможно най -бързо стартиране. Системата намалява въртенето на колелата или приплъзването при силно ускорение при ускорение от място.

 2. rev-matching for fast and smooth downshifts inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

  Междинна газ.

  Функцията “Rev Matching” автоматично увеличава оборотите на двигателя при преминаване от по-висока към по-ниска предавка за по-плавна и по-спортна смяна.

 3. detail of the stabilizer bar inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

  Задна усилваща греда.

  Тази функция увеличава устойчовостта на усукване на купето, така i30 N гарантира още по-добра динамика при всеки един завой.

 4. the new Hyundai i30 N performance hatchback weighs only 1400 kg
  1

  Леки компоненти за по-добра динамика.

  Спестеното тегло чрез новите N седалки и новите 19-инчови ковани алуминиеви джанти води до по-добра динамика и управление.

  Безопасност

  Авангардна безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

  С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, i30 N осигурява още повече спокойствие.

  1. Асистент за избягване на челен сблъсък (FCA).

   Системата FCA използва монтирана отпред камера и радарен сензор, за да следи трафика пред автомобила. Ако засече потенциален сблъсък с автомобила отпред, тя предупреждава водача и, ако е необходимо, автоматично намалява скоростта или спира автомобила. Системата може също да разпознае пешеходци и велосипедисти.

  2. Асистент за активно следене на пътната лента (LFA).

   i30 N разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа i30 винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 180 км / ч по магистралите и градските улици.

  3. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

   Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

  4. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

   При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  e-Call button for emergency situations inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

  E-call.

  Автоматично извиква спешни служби, при инцидент и въздушните възглавници се активират. Или натиснете бутона SOS за спешна помощ по всяко време, 365 дни в годината.

  Свързаност

  Най-модерните системи за свързаност.

  С много интелигентни технологии като нов сензорен екран и пет години безплатен Bluelink® Connected Car Services, i30 N ви поддържа лесно свързани при всяко пътуване. Bluelink осигурява безпроблемно взаимодействие с онлайн разпознаване на глас и приложение за смартфон за управление на вашата кола. Услугите на Hyundai LIVE ви дават достъп до информация за трафика в реално време, паркирането, времето и др.

  1. menu screen of the upgraded 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

   По-голям централен дисплей.

   10,25" сензорен екран осигурява лесен достъп до функциите на автомобила, инфотейнмънт системата, навигационната система и приложенията за смартфони.

  2. performance driving data on the 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

   N Performance меню.

   N системата за събиране на данни при шофиране позволява да наблюдавате и подобрявате шофирането си. Вижте: мощността, въртящ момент, налягането в турбото, G-анализатор и постигнати времена на обиколка.

  3. a young couple, enjoying their ride in their new i30 N performance hatchback

   Състояние на автомобила.

   Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

   Удобство

   Удобно пътуване, съчетано с изключителна мощ.

   Предлагайки звездна гама от удобства, с които семейството на i30 е известно - i30 N ви дава възможност за ориентирано към комфорта ежедневно пътуване до работното място, съчетано с изключителна мощност и готова за състезателни писти динамика-това е наистина състезателна кола за всеки ден.

   1. heated and ventilated front seats inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

    Отопляеми седалки.

    Хладно през лятото. Топло през зимата. Водачът и пътникът на предната седалка ще харесат отопляемите седалки.

   2. heated steering wheel inside of the new Hyundai i30 N performance hatchback

    Отопляем волан.

    Насладете се на топли ръце в студените дни с едно натискане на бутон. Вече не чакайте колата да се загрее, преди ръцете ви да се затоплят.

   3. menu screen of the upgraded 10.25" touchscreen inside the new Hyundai i30 N performance hatchback

    Смартфон интеграция.

    Apple CarPlay ™ и Android Auto ™ са на борда, така че можете да включите смартфона си и да отразявате любимите си приложения на големия сензорен екран.

    1. USB port in the centre console of the new Hyundai i30 N performance hatchback

     USB портове.

     Има USB порт, разположен в централната конзола за зареждане на мобилни телефони, възпроизвеждане на смартфон интеграция и слушане на любимата музика.

    2. wireless charging in the centre console of the new Hyundai i30 N performance hatchback

     Безжично зареждане.

     Системата за безжично зареждане, удобно разположена в централната конзола, ви позволява лесно да зареждате съвместим смартфон с активиран Qi без използване на кабели.

    3. schematic of the rear-view camera and park assist system in the new Hyundai i30 N performance hatchback

     Камера за обратно виждане.

     Камерата за обратно виждане се активира, при движение на заден ход.

     © 2024 Hyundai. Всички права запазени.