Многофункционален и динамичен.

Представяме ви INSTER, най-новия член на семейството електрически автомобили на Hyundai в Европа. Компактен и многофункционален, този динамичен малък електромобил поставя нови стандарти по отношение на пробега и характеристиките в своя сегмент - предефинирайки какво можете да очаквате от електромобил в този клас.

Дизайн

Електрически градски автомобил с просторност и гъвкавост.

Новият INSTER, който се отличава с изключителен дизайн и солиден, но компактен SUV профил, направи своя глобален дебют по време на Международното изложение за мобилност в Пусан в края на юни. Компактните размери на INSTER, футуристичният външен дизайн и просторният, многофункционален интериор определено ще привлича погледите.
Новият малък електрически автомобил Hyundai INSTER с кръгли LED дневни светлини.

Дръзък стил на SUV.

INSTER привлича погледите със смелите арки на колелата, равните, изчистени линии и силния SUV стил. Предните и задните брони правят силно впечатление.
Новият малък електрически автомобил Hyundai INSTER завива зад ъгъла на градска улица.

Отличителен LED светлинен подпис.

Индивидуалността на INSTER проличава в характерните LED дневни светлини и пикселно-графичните мигачи и задни светлини - дизайнерски елемент, споделен с други членове на семейството на Hyundai EV.
Новият малък електрически автомобил Hyundai INSTER е показан отстрани и отпред.

INSTER има отличителен дизайн и интериор, който използва максимално потенциала му по вълнуващ начин. С INSTER даваме ново определение на това какво означава да управляваш субкомпактен електрически автомобил.

- Саймън Лосби, старши вицепрезидент и ръководител на Hyundai Design Center. -

Подробен преглед на пикселизираното LED осветление на новия малък електрически автомобил Hyundai INSTER.

Интериор

Простор и гъвкавост.

Със своите размери INSTER е позициониран точно между традиционните градски автомобили от сегмент А и по-големите модели от сегмент В. Това ви осигурява маневреността и по-високата позиция на седене, които очаквате от малък SUV, но с повишена практичност и гъвкавост, благодарение на по-просторния интериор и подобрения капацитет на багажника.
Кокпитът на малкия електрически автомобил Hyundai INSTER с цифров дисплей и сензорен екран за информация и развлечения.

10,25-инчов цифров дисплей и сензорен екран.

В елегантния си кокпит INSTER предлага усъвършенствани технологии и удобство с блестящ 10,25-инчов цифров дисплей и 10,25-инчов сензорен екран за инфоразвлекателни системи с навигация.
Централна конзола на безжичния док за зареждане на малкия електрически автомобил Hyundai INSTER.

Безжично зареждане в компактната централна конзола.

Докстанцията за безжично зареждане е интегрирана в компактната централна конзола, която е проектирана така, че да създава по-голямо усещане за простор.

Изобилие от възможности.

Интериорът на INSTER предлага гъвкавост и простор, а предният ред седалки осигурява лесен достъп. Всички седалки могат да се сгъват, включително и седалката на водача, за максимална гъвкавост. Седалките на втория ред са разделени 50/50 и могат да се плъзгат и накланят. Предлага се и опция за сгъване на двете предни седалки, превръщайки ги в допълнително функционално пространство, когато не сте в движение. Има възможност за отопляеми предни седалки и волан. 1

Move the slider to see the different cargo space options.

Подвижни задни седалки за повече гъвкавост.

Плъзнете задните седалки напред, за да увеличите товарното пространство в багажника, или ги плъзнете назад за повече място за краката.

 

Производителност

Бързо зареждане и водещ в сегмента пробег.

Новият INSTER се предлага с най-добрите характеристики на електромобилите, като например технологията Vehicle-to-Load, и може да бъде оборудван с батерия от 42 kWh или батерия за от 49 kWh за дълъг пробег. И в двата случая имаме задвижване от един двигател с мощност 71,1 kW (97 к.с.) при базовия вариант и 84,5 kW (115 к.с.) при варианта с дълъг пробег.
Пробегът на шофиране е 355 км, изписан с бели букви на сив фон.

Водещ в сегмента пробег.

С водещия в сегмента пробег от 355 км (по WLTP) с едно зареждане INSTER дава нова дефиниция на възможностите на малкия градски електромобил. 2
Времето за зареждане на Hyundai INSTER в цифри от 10 до 80% за 30 минути.

Бързо зареждане.

INSTER може да се зареди от 10 до 80% за около 30 минути с помощта на 120 кВ DC зарядна станция. Той е оборудван и с 11 кВ бордово зарядно устройство, за да можете да зареждате у дома през нощта. 3

Ефективност.

INSTER предоставя изключителни възможности на електромобил и модерно оборудване в малък, удобен за градски условия SUV.
Изображение на малък електрически автомобил Hyundai INSTER с LED дневни светлини и включен за зареждане.

Безопасност

Усъвършенствани системи за подпомагане на водача и функции за безопасност.

Наред с водещия в сегмента пробег и отличните характеристики на зареждане, INSTER предлага най-пълния технологичен пакет в сегмента с множество усъвършенствани функции за безопасност и подпомагане на водача.
Централният сензорен екран със Surround View Monitor в малкия електрически автомобил Hyundai INSTER.

360-градусова видимост.

Тесен паркинг? Малка автомивка? Няма проблем. Мониторът за пространствен изглед прави маневрирането в ограничени пространства лесно и безопасно.
Цифров клъстер със система за наблюдение на мъртвата зона в малкия електрически автомобил Hyundai INSTER.

Система за следене на сляпата зона.

Вече няма слепи зони, сега можете да видите задния ляв и десния страничен изглед на INSTER в цифровия дисплей. Камерите се активират с помощта на мигача при смяна на лентата за движение.

Системи за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача Hyundai Smart Sense.

INSTER разполага с множество функции за подпомагане на шофирането и безопасност, които осигуряват комфортно и уверено шофиране - в града или по време на приключение през уикенда. 4 
Two detailed views of the LED lighting of the Hyundai INSTER small electric car.

Въпроси и отговори

Научете повече.

  

С водещ в сегмента прогнозен пробег от 355 км (WLTP)[1] с едно зареждане за модела при дълъг пробег, INSTER дава ново определение на възможностите на малкия градски електромобил, осигурявайки впечатляваща гъвкавост с очакван разход на енергия от 15,3 kWh/100 км (WLTP)[2].

 

[1] С 15-инчови джанти

[2] С 15-инчови джанти

Новият Hyundai INSTER е с четири места. Всички седалки могат да се сгъват, включително и седалката на водача, за по-голяма гъвкавост.
Hyundai Smart Sense е нашият набор от функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.