Красотата на електрическата иновация.

Зашеметяващо красив и невероятно усъвършенстван, IONIQ 5 предефинира начина, по който хората гледат на електрическите автомобили. Отличаващ се с иновативен дизайн на концептуален автомобил и удивителен набор от интелигентни технологии, той е създаден, за да ви отведе по-далеч - с по-бързо зареждане и по-елегантен стил.

 1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV with its futuristic design from the front.

  Електрифициращ дизайн.

  Вдъхновена от футуристичния дизайн на Concept 45 EV, екстериорът на IONIQ 5 е почит към дизайнерското наследство на Hyundai, преосмислено за бъдещето.

 2. Schematic of Hyundai's E-GMP platform for electric vehicles like the new IONIQ 5 electric CUV.

  Платформата E-GMP.

  Насладете се на по-бързо зареждане, увеличен пробег с едно зареждане, по-добро управление и повече вътрешно пространство - благодарение на новаторската електрическа глобална модулна платформа на Hyundai E-GMP.

 3. Hyundai's IONIQ 5 electric midsize CUV interior seen from above.

  Разточителна кабина.

  Благодарение на нашата специална EV платформа успяхме да създадем интериор, който е изцяло ново изживяване в автомобил - предефиниране на пространството.

  Бъдещето на електрическата мобилност е тук.

  Отличаващ се със спиращ дъха дизайн и динамика на шофиране, както и 800-волтова акумулаторна система за свръхбързо зареждане, този новаторски електрически CUV осигурява вълнуващо представяне - изграден на авангардна нова платформа, която е истинска стъпка напред в тази ера на EV експанзия.

  Какво е електрически автомобил?

  IONIQ 5 е елетроавтомобил или накратко BEV. Изцяло електрическите превозни средства като IONIQ 5 не използват конвенционално гориво за задвижване и следователно не отделят вредни емисии в атмосферата. И тъй като те също нямат съединител или предавки, скъпата поддръжка е намалена - а ускорението на старта е мигновено благодарение на моменталния въртящ момент. Това плавно и бързо ускорение прави много динамично и вълнуващо шофиране.

  1. A young couple standing next to their Hyundai IONIQ 5 as it is charging in a residential city street.

   Нулеви вредни емисии.

   Тъй като IONIQ 5 не се задвижва от бензин или дизел, той произвежда нулеви вредни емисии - като същевременно осигурява пробег до 507 км.

  2. A man grabs the charging cable from the frunk in the front of his Hyundai IONIQ 5.

   Няма смяна на маслото. По-малко поддръжка.

   Електрическите автомобили струват по-малко за поддръжка, тъй като не се нуждаят от резервоар за масло, скоростна кутия или катализатор - което означава по-ниски разходи за поддръжка.

  3. A Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV passing another car on a country road.

   Моментално ускорение.

   Светкавично бърз на старта - ще ви хареса спортното ускорение. IONIQ 5 ускорява от 0-100 км / ч за 5,1 секунди във версия 4х4 и капацитет на батерия 77,4 кВч.

   The digital cluster, touchscreen and head-up display inside the Hyundai IONIQ 5 from the driver's point of view.

   Безопасност на следващо ниво.

   Наслаждавайте се на максимална сигурност с най-високото ниво на безопасност и функции за подпомагане на водача в гамата на Hyundai, включително автономно ниво на безопасност ниво 2.

   A man, looking at his cell phone while he approaches his Hyundai IONIQ 5 parked in the street.

   Винаги свързан с вас.

   Оборудван със звездна гама от интуитивни интелигентни технологии, IONIQ 5 ви позволява да бъдете толкова свързани, колкото искате.

   A woman resting in the reclined passenger seat insider her Hyundai IONIQ 5 electric CUV.

   Умно удобство. Невероятен комфорт.

   Дизайнерите на Hyundai са пресъздали интериора като изцяло ново изживяване в автомобила с интелигентни удобни функции и невероятен комфорт.

   Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV travelling along a country road.

   Електрифициращ на пътя.

   Светкавично бърз на старта - ще ви хареса спортното ускорение. IONIQ 5 ускорява от 0-100 км / ч за 5,2 секунди във версия 4х4 и капацитет на батерия 72,6 кВч.

   5-годишна гаранция с неограничен пробег.

   Както всеки Hyundai, новият IONIQ 5 е създаден по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт. Oсвен тоава, високоефективната литиево-йонна полимерна батерия е защитена с гаранция за 8 години или 160 000 км, което от двете настъпи първо. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.