Удебелен. Напорист. Истински.

Комбинирайки гладки повърхности и широка целенасочена стойка, вашият IONIQ 5 вече е шедьовър на минималистичния дизайн. Допълвайки тази философия, нашите оригинални аксесоари са проектирани според най-строгите стандарти на Hyundai. Така не само, че улесняват добавянето на вашия личен щрих, те винаги пасват перфектно и ще поддържат чистотата на дизайна на IONIQ 5.

 1. Hyundai genuine accessories charging cable, mode 3.

  Кабел за зареждане.

  Кабелът за зареждане Mode 3 е снабден с щепсели тип 2 в двата края и може да се използва за ежедневно зареждане както на обществени, така и на домашни станции за зареждане. Благодарение на активната комуникация между автомобила и станцията за зареждане, можете да следите състоянието на зареждане по всяко време.
 2. Теглич, прибиращ се (полуелектрически).

  Комбинирайте още повече комфорт с ефективен транспорт. Вземете най-висококачествения полуелектрически теглич, който може да се разгръща и прибира чрез бутон, разположен в багажника.
 3. Bike carrier for all tow bars on the Hyundai IONIQ 5 in Phantom Black.

  Стойка за колела.

  При еднодневни велосипедни пътувания или ваканции за колоездене тази стойка поема всички проблеми с товаренето и разтоварването. С място за два велосипеда с максимален полезен товар от 60 кг. Компактен и устойчив на кражба, можете дори да отворите задната врата с велосипедите си отзад!
 4. The Hyundai IONIQ 5 interior covered with the semi-rigid, anti-slip and waterproof liner

  Максимална защита от мръсотия.

  Тази гумена и водоустойчива стелка с повдигнати ръбове ще поддържа багажника ви чист и гърбовете на сгънатите задни седалки в отлично състояние.
 5. The Hyundai IONIQ 5 with LED trunk and tailgate lights.

  LED светлини на багажника и задната врата.

  Насладете се на перфектна видимост в и извън багажника си! LED светлините на багажника и задната врата оживяват веднага щом отворите вратата на багажника.

  Създайте своя собствена осанка.

  Добавете поразителен дизайнерски език към екстериора на вашия IONIQ 5 с тези аксесоари. Всички дизайнерски допълнения са създадени специално, за да допълнят индивидуалния характер на IONIQ 5.

  И има още!

  И има още! Оригиналните аксесоари на Hyundai са създадени, за да ви помогнат да се насладите на още повече забавление и гъвкавост с вашия нов IONIQ 5 .Всички са прецизно изработени от висококачествени материали, така че да паснат перфектно на вашия автомобил. За повече информация се свържете с вашия Hyundai дилър.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.