Следващо ниво на изживяване

Създаден, за да предизвика усмивка на лицето ви всеки път, когато седнете зад волана, IONIQ 5 N е първият ни изцяло електрически модел N – и вече беше избран за „Кола на годината 2023“ от TopGear.com. Освен това е естествен източник на щастие – извежда чистото, нефилтрирано забавление от шофирането на съвсем ново ниво. Като първият електромобил на Hyundai N, IONIQ 5 N представлява нов сегмент от високопроизводителни електромобили, фокусирани върху водача, чрез нови технологии и подобрени възможности за състезателни писти. Той също така сигнализира за първата стъпка в стратегията за електрификация на N с бъдещите електрически N модели, които следват.

 

 1. Hyundai IONIQ 5 N високопроизводителен EV, видян отзад, шофиращ на състезателна писта с дървета.

   Впечатляващо представяне.

  Отключете един изцяло нов свят на вълнение. Проектиран за взискателния ентусиаст, който иска нещо повече от просто шофиране – този високоефективен електрически автомобил е прецизно изработен, за да достави вълнуващо изживяване.

 2. Лостчетата на волана на Hyundai IONIQ 5 N high-performance EV.

  Несъпоставим контрол.

  IONIQ 5 N осигурява завладяващо усещане за смяна на скоростите и сензорна обратна връзка при шофиране, която любителите на производителността често пропускат в електрическите автомобили. Нова технология като N e-Shift и N Active Sound+ ви позволява наистина да усетите и чуете мощността.

 3. Жена, управляваща изцяло електрическия Hyundai IONIQ 5 N. 

  Вдъхновяваща многофункционалност. 

  Истински спортен автомобил за всеки ден, IONIQ 5 N осигурява невероятна, разтуптяваща сърцето динамика – допълнена от балансиран комфорт при ежедневното пътуване до 448 км изцяло електрически пробег.

  Удоволствието да караш N

  Насладете се на висока динамика с всичките си сетива.

  Почувствайте превключванията, чуйте ускорението – и изживейте наелектризиращо пътуване като никое друго. Всяко шофиране в IONIQ 5 N е създадено да повишава нивата на допамин – носейки тази класическа N усмивка на лицето ви. И като единственият високоефективен електрически автомобил на пазара, който осигурява усещане за превключване и звук за обратна връзка при шофиране, която можете да усетите с всичките си сетива.

  Чуйте сладкия звук на динамиката.

  IONIQ 5 N реагира динамично на начина, по който шофирате въз основа на скоростта и позицията на дросела. Насладете се на неговите персонализирани високопроизводителни звукови режими тук.

  Изцяло електрическият Hyundai IONIQ 5 N, видян окъпан в слънчева светлина отстрани в гараж.

  Изглежда добре и се представя още по-добре.

  Подобно на всички негови N събратя, IONIQ 5 N разполага с допълнителни дизайнерски елементи, подобряващи производителността, които освен че изглеждат фантастично, подобряват и динамиката на шофиране.

  Забавление и Контрол

  Преоткрийте вълнението от шофиране.

  Със своите нови технологии и повишена способност за състезателна писта, IONIQ 5 N представлява нов сегмент от високодинамични електромобили, фокусирани върху водача. Възползвайки се от технологиите, породени от моторните спортове, и годините на развитие на Rolling Lab, той издига трите стълба на N производителността до електрифициращо ново ниво.
     
  Централният интериор и волан на Hyundai IONIQ 5 N. 
  Два Hyundai IONIQ 5 N с висока производителност EV, шофиране на криволичеща писта с дървета. 

  Дрифтирайте като професионалист.

  Мечтаете за дрифт? Създадохме N Drift Optimizer, за да сбъднем мечтите ви. Защото с нашата технология за дрифт режим всеки може да дрифтира като професионалист. Предупреждение: ще бъде трудно да изтриете усмивката от лицето си.
  Изглед от три четвърти на Hyundai IONIQ 5 N, шофиращ на състезателна писта.

  Ново определение за състезателната писта.

  IONIQ 5 N поставя нов стандарт за управление на топлината в условията на състезателна писта, като се гордее с по-висока устойчивост на индуцирано от топлина влошаване на мощността в сравнение със своите конкуренти.

  Подобрена мощност на батерията

  Дълъг пробег от 84 кВч.

  Отличаващ се с по-голяма и по-мощна батерия от наградения IONIQ 5, от който е вдъхновен, този мощен високоефективен електрически автомобил също се възползва от няколко технически подобрения като повишена енергийна ефективност за по-голяма мощност от новата 84 кВч батерия. Насладете се на по-бързо зареждане и увеличен обхват на шофиране, благодарение на революционната електрическа глобална модулна платформа на Hyundai, посветена на електрическите автомобили.
     
  Задните LED стопове на Hyundai IONIQ 5 N.

  Едно от възможно най-бързите времена за зареждане.

  Иновативната 800V акумулаторна система в IONIQ 5 N осигурява едни от най-бързите възможни времена за зареждане днес.
  Два високоефективни EV Hyundai IONIQ 5 N преминават през завой един зад друг. 

  Безопасност от ново поколение за повече спокойствие.

  Насладете се на максимална сигурност и удобство с най-модерните системи за безопасност и асистенция на водача.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.