Електрически стриймлайнър.

Елегантен и разпознаваем, новият IONIQ 6 задава линията на силуета на новата ера на електрическа мобилност. Аеродинамичният му дизайн и уютен интериор са създадени, за да осигурят персонализирано и функционално пространство, което предефинира изживяването в автомобила.

Ултрабързо зареждане и изключителен автономен пробег.

IONIQ 6 ще ви отведе още по-далече с по-бързо зареждане и по-елегантен стил. Съобразно нуждите си, можете да избирате между два размера на батерията, както и задвижване на задните или на всички колела. Иновативна 800-волтова акумулаторна система ви осигурява лукса и гъвкавостта на ултрабързото зареждане, за да прекарвате по-малко време закачени за зарядната станция и повече време на пътя.
 1. Икона на пробега от 614 км.* на IONIQ 6

  До 614 км пробег.

  Благодарение на изключително ниския коефициент на съпротивление - само 0,21 и авангардната си електрическа задвижваща система, IONIQ 6 може да осигури пробег с едно зареждане до 614 км.*

 2. Икона за 15 минути, след които IONIQ 6 е зареден за още 351 км. пробег.

  Утрабързо зареждане.

  Иновативната 800-волтова акумулаторна система осигурява едно от най-бързите зареждания, възможни в наши дни като добавя 351 км пробег само за 15 минути!

 3. Икона на 5,1 секунди, необходими на IONIQ 6, за да ускори от 0 до 100 км/ч

  Насладете се на удивително ускорение.

  Пригответе се за звездна динамика. IONIQ 6 ускорява от 0 до 100 км/ч само за 5,1 секунди – във версията със задвижване на четирите колела и батерия 77,4 кВтч

  жена в Hyundai IONIQ 6 с една ръка на волана, поставяща си предпазния колан

  Уникално изживяване зад волана.

  Създайте своето уникално изживяване, като регулирате волана, мощността, чувствителността на педала на газта и режима на шофиране при AWD моделите.

  Пространство. Стил. Изисканост.

  Открийте ново ниво на комфорт, който ви е по мярка. Интериорът на IONIQ 6 ви осигурява изцяло ново изживяване в автомобила. Нашата нова EV платформа позволи на дизайнерите ни да удължат интериора, създавайки оптимално място за краката и простор. Двуцветното амбиентно осветление хармонизира с прозрачните материали за спокойна и комфортна атмосфера, която можете да променяте според настроението си.
  Парчета от захарна тръстика, които се използват за производството на интериора на Hyundai IONIQ 6

  Екологично чисти материали.

  В интериора присъстват екологично обработена кожа, материи от рециклиран PET, мокет от рециклирана риболовна мрежа и суровини от захарна тръстика.
  Електрическият седан Hyundai IONIQ 6 с четири врати, с полегат покрив и аеродинамичен дизайн.

  Изискан стриймлайнър.

  Грациозният покрив и аеродинамичният дизайн, произхождащи от концептуалния модел Prophecy, подчертават спортния дух на този уникален електрически седан.
  Hyundai IONIQ 6 с елипсовиден заден спойлер, вдъхновен от крило, с червено LED осветление

  Аеродинамичен заден спойлер.

  Елипсовидният заден спойлер, вдъхновен от крило, е изработен от прозрачни материали, които подчертават уникалния му светлинен LED подпис.

  Иновативна технология за повече безопасност и удобство.

  Със своята широка гама от високотехнологични функции за безопасност, удобство и свързаност, IONIQ 6 дава ново определение за мобилност.
  жена с кафява риза и зелена пола на шофьорската седалка на Hyundai IONIQ 6

  Технология за автономно шофиране.

  С Highway Driving Assist II, IONIQ 6 разполага с ниво 2 на автономно шофиране, което контролира скоростта и дистанцията и ви помага при смяна на лентата.
  дигитални странични огледала в електрическия автомобил Hyundai IONIQ 6

  Дигитални странични огледала.

  Опционалните дигитални странични огледала заменят традиционните странични огледала с камера и вътрешен монитор за по-добра видимост и подобрена аеродинамика.
  мъж с бяло сако и зелена тениска лежи на регулируемата в 8 посоки седалка на Hyundai IONIQ 6

  Седалки за релакс.

  Настанете се удобно. Предните седалки се регулират в 8 посоки и се разгъват за ободряваща дрямка само с едно докосване.
  Икона Bluetooth на Hyundai IONIQ 6 

  Bluetooth мулти-връзка.

  Свържете до две Bluetooth устройства едновременно, за да превключвате лесно.

  5 години гаранция без ограничение на пробега

  Като всеки Hyundai, IONIQ 6 е създаден по възможно най-високите стандарти за качество с 5 години гаранция без ограничение на пробега, за да можете да се радвате на живота, без да се притеснявате за автомобила си. Освен това, високопроизводителната литиево-йонна полимерна батерия е защитена с гаранция за 8 години или 160 000 км, което от двете настъпи първо. Насладете се на спокойствието, което ви дава една от най-добрите стандартни гаранции в индустрията.