Tехнология, която променя играта.

Този иновативен изцяло електрически седан елегантно съчетава невероятни динамични характеристики със изключителен набор от интелигентни технологии и осигурява пробег до 614 км. Създаден е, за да ви отведе по-далеч – с по-бързо зареждане и по-елегантен стил.

Удобство

Удобно пътуване, съчетано с изключителна мощност.

С широкия си набор от високо-технологични функции, IONIQ 6 предефинира мобилността. Иновативната функция Vehicle-to-Load (V2L) ви помага да водите устойчив начин на живот под знака на електрическата мобилност, позволявайки ви свободно да използвате или захранвате всякакви електрически устройства като електрически велосипеди, скутери или оборудване за къмпинг, докато сте в движение или на място.

Вграден 230V контакт за захранване на всяко устройство чрез технологията Vehicle-to-Load на IONIQ 6.

Зареждайте от купето на вашия автомобил.

Можете да захранвате всеки електрически уред или да зареждате всяко устройство до 3,6 kW с вградения 230V контакт на системата Vehicle-to-Load (V2L) на IONIQ 6.
Дама зарежда лаптоп чрез външната технология Vehicle-to-Load на Hyundai IONIQ 6.

Или зареждайте отвсякъде.

Благодарение на преобразувателя, който се включва в двупосочния външен порт за зареждане, можете да захранвате устройства до 3,6 kW, дори когато автомобилът е изключен.

Интелигентни предни светлини.

Насладете се на най-добрите нива на осветеност и безопасност с интелигентната система за предно осветление (IFS). С технологията Matrix beam LED, светлината автоматично се адаптира към обстановката на пътя, като увеличава максимално използването на дългите светлини без риск от заслепяване на водачите на насрещните автомобили. Системата разпознава превозни средства отпред и е в състояние частично да изключи само дългите светлини, които пречат.
 1. Интелигентна система за предно осветяване на Hyundai IONIQ 6.

  Matrix LED с IFS.

  Вижте повече и заслепявайте по-малко: Интелигентната система за предно осветяване на IONIQ 6 е светодиод от матричен тип, който е по-ефективен от традиционните MFR LED фарове. Той осигурява възможност за частично управление на светлината, за да осигури видимостта на всички.

 1. 1
 1. Интелигентна система за управление на предните светлини на Hyundai IONIQ 6.

  32 гъвкави LED модула.

  За безопасно шофиране през нощта IFS разполага с 32 независими LED сегмента, които позволяват автоматично активиране или деактивиране само на част от дългите светлини, когато системата засече насрещно движещо се превозно средство или превозно средство отпред, което предотвратява заслепяването на другите водачи.

 1. 1
 1. LED технология, показваща максимална осветеност на левия и десния фар на Hyundai IONIQ 6.

  Няма превозно средство отпред.

  Когато не са засечени превозни средства, технологията Matrix beam LED предлага максимално осветяване на цялото зрително поле.

 2. LED, показващ максимално осветяване на левия фар и намалено в дясно на Hyundai IONIQ 6.

  Едно превозно средство отпред.

  Когато едно превозно средство бъде открито точно отпред, системата намалява осветеността отпред, но продължава силното осветяване отляво и отдясно на това превозно средство.

 3. LED технология, показваща намалена осветеност на лентите на Hyundai IONIQ 6.

  Няколко превозни средства отпред.

  Ако бъдат засечени няколко превозни средства отпред, системата намалява осветеността в лентите, където се намират другите автомобили.

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Шофиране & паркиране.

Страхотни функции, които правят шофирането и паркирането по-лесно/удобно.
 1. Дигитално странично огледало на електрически автомобил Hyundai IONIQ 6 EV.

  Дигитални странични огледала (DSM).

  Иновативните дигитални странични огледала ви дават ясна видимост на случващото се от двете страни на автомобила, дори при лоши метеорологични условия. Те ви дават по-широк ъгъл на видимост в сравнение с традиционните огледала, така че можете да видите повече. Страничните изгледи се проектират чрез два OLED монитора, интегрирани в арматурното табло.

 1. 1
 1. Head-up дисплей от лявата страна на предното стъкло на Hyundai IONIQ 6, проектиращ 58 км.

  Head-up дисплей

  Този високо-ефективен дисплей ви води безопасно през света, като прожектира виртуална информация като упътвания или предупреждения директно върху изгледа ви на пътя.

 1. 1
 1. Илюстрация на Асистент за дистанционно паркиране 2, наличен в Hyundai IONIQ 6.

  Асистент за дистанционно паркиране.

  Тесните места за паркиране стават лесни за паркиране! С натискането на един бутон на интелигентния ключ IONIQ 6 може дистанционно да се паркира при няколко сценария като успоредно паркиране, диагонално паркиране и перпендикулярно паркиране, както и да излезе от място за паркиране самостоятелно, докато вие стоите извън колата.

 1. 1
 1. 360-градусова камера в IONIQ 6, която показва пространството извън автомобила.

  360-градусова камера.

  Тесен гараж? Малка автомивка? Няма проблем. 360-градусовата камера в IONIQ 6 прави маневрирането в ограничени пространства лесно и по-безопасно.

 1. 1
Автоматичен двузонов климатик в Hyundai IONIQ 6.

Автоматичен двузонов климатик.

Нека всички са щастливи. Както водачът, така и пътникът отпред могат да задават индивидуално предпочитаната от тях температура. Просто изберете температурата и системата ще направи останалото.
Бутони за регулиране на регулируемите в 8 посоки релаксиращи седалки в Hyundai IONIQ 6.

Седалки за релакс.

Облегнете се назад и се отпуснете. Регулируемите в 8 посоки предни седалки се разгъват за бърза дрямка с натискането на един бутон.

Интерактивен LED волан.

Винаги под контрол. Интерактивният волан разполага с четири параметрични LED пиксела, които правят всичко - от това да ви посрещнат в автомобила до индикация на режима на шофиране и сигнализиране за състоянието на различните системи на автомобила.

Аеродинамичен седан с интелигентно място за съхранение.

IONIQ 6 е изцяло електрически седан с четири врати, който ви осигурява мястото за багаж и пространството за съхранение, от което се нуждаете, за да вземете със себе си всичко необходимо, за да превърнете вашето бягство през уикенда или ваканционното пътуване в незабравимо изживяване.
45 литра товарно пространство отпред и 401 литра багажник отзад на Hyundai IONIQ 6.

Място за багаж.

Създадохме преден багажник, който осигурява до 45 литра допълнително товарно пространство там, където обикновено се намира двигателят.
Заден багажник на Hyundai IONIQ 6.

Заден багажник.

Задният капак на багажника се завърта нагоре, за да ви даде достъп до 401 литра багажно пространство. Облегалките на задните седалки се сгъват поотделно 60/40 или заедно за по-дълги предмети.

Свързаност

Толкова свързани, колкото искате да бъдете.

Оборудван със звездна гама от интуитивни интелигентни технологии, IONIQ 6 ви позволява да бъдете толкова свързани, колкото искате. Авангардни функции за свързване като нашите Bluelink® Connected Car Services ви позволяват да управлявате колата си от вашия смартфон или с гласа си. Към навигационната система е включен и безплатен тригодишен абонамент за LIVE услугите на Hyundai.

 1. Дигиталният 12,3-инчов клъстерен дисплей в Hyundai IONIQ 6 електрически CUV.

  Дигитален 12,3-инчов клъстер.

  Брилянтният 12,3-инчов клъстер показва важна информация като скорост и ниво на зареждане на батерията, там където можете да я видите най-добре: отпред и в центъра.
 2. 12,3-инчовият сензорен екран на информационно-развлекателнта система в Hyundai IONIQ 6.

  12.3” сензорен екран.

  Насладете се на лесен достъп до всички функции за свързване и управление на климатика чрез 12,25” сензорен екран на информационно-развлекателната система. Всички контроли са сензорни за чист, модерен външен вид.
 3. Екранът за планиране на маршрути на електрически превозни средства в Hyundai IONIQ 6.

  Планиране на маршрут за електрически превозни средства.

  Насладете се на спокойствието винаги да знаете къде е следващото ви зареждане. Въведете дестинация и навигацията автоматично ще предложи точки за зареждане по маршрута. 1
 4. Премиум звуковата система BOSE в електрическия Hyundai IONIQ.

  Премиум озвучителна система BOSE.

  Потопете се в свят на изключителен звук с осем високопроизводителни високоговорителя, оптимално настроени да създадат сензационно музикално изживяване.
  1. Порт за високоскоростно безжично зареждане на телефон в централната конзола в Hyundai IONIQ 6.

   Безжично зареждане.

   Бързо и лесно – портът за високоскоростно безжично зареждане, разположен в централната конзола, разполага с функция за охлаждане, която предотвратява прегряването на смартфона, за допълнителна безопасност.

  2. Извод с 2 usb C за зареждане на задната седалка на Hyundai IONIQ 6.

   USB портове отпред и отзад.

   Оборудван с 12V електрически контакт и 3 USB порта отпред: две USB тип C и едно USB тип A с поддръжка на данни. Отзад има 2 USB порта за зареждане.

  3. SOS бутон в червено в горната част на Hyundai IONIQ 6.

   eCall.

   Извършва автоматично позвъняване до службите за спешна помощ, ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се задействат. Можете да натиснете и бутона SOS за спешна помощ по всяко време, 365 дни в годината.

   Екранът с множество връзки в Hyundai IONIQ 6.

   Bluetooth връзка с две устройства.

   Свържете до две Bluetooth устройства едновременно, за да превключвате лесно.

   Винаги актуален с OTA софтуерни актуализации.

   В допълнение към безжичните актуализации на софтуера за карти и информационно-развлекателната система, IONIQ 6 е първият Hyundai, който предлага актуализации на софтуера за превозни средства по въздуха (OTA). Най-новите подобрения сега са достъпни с натискането на един бутон – вече не е необходимо да посещавате представителството. Предимството: вашият IONIQ 6 е винаги актуален като нов автомобил с нови функционални разширения, подобрения на качеството и нови функции.
   1. Екран, показващ актуализации на софтуера на автомобила „По въздуха“ в Hyundai IONIQ 6..

    Подобрения в характеристиките и функциите.

    Възползвайте се от непрекъснати актуализации на характеристиките и нови функции чрез актуализации на софтуера на автомобила „По въздуха“ (Over The Air). Получавате най-новите подобрения веднага щом са налични.

   1. 1
   1. Екран, показващ актуализация на картата и софтуера за информационно-развлекателната система по въздуха в Hyundai IONIQ 6.

    Най-новите карти и информационни функции.

    Ще получавате бъдещи актуализации на картите и софтуера на информационно-развлекателната система автоматично по въздуха, вместо да се налага да ги изтегляте и инсталирате ръчно или да посещавате представителство, за да ги получите.

   1. 1
   Приложението Hyundai Bluelink Connected Car Services се показва на смартфон.

   Bluelink® Connected Car Services.

   Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

   Безопасност

   Авангардни системи за безопасност и подпомагане на водача.

   Насладете се на максимална безопасност и комфорт с най-високо технологични системи за безопасност и функции за подпомагане на водача в гамата на Hyundai. С Hyundai Smart Sense, нашите авангардни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, IONIQ 6 е разполага с най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране, за допълнително спокойствие.

   Най-високият възможен 5-звезден рейтинг от Euro NCAP.

   IONIQ 6 получи най-високата възможна оценка за безопасност от Европейската програма за оценка на нови автомобили.
   Интериорът на изцяло електрическия седан Hyundai IONIQ 6 с четири врати.

   Автономно шофиране от второ ниво.

   Highway Driving Assist II е автономно шофиране от 2-ро ниво, което контролира скоростта и разстоянието и ви помага при смяна на лентата.
   1. Човек, седнал отзад гледа извън Hyundai IONIQ 6..

    Асистент за безопасно излизане (SEA).

    Тази практична функция предотвратява злополуки, като идентифицира превозни средства, приближаващи се отзад, и временно заключва задните врати, така че пътниците да могат да излязат от колата само, когато е безопасно.

   2. По-високо ниво на безопасност със 7 въздушни възглавници в електрическия седан Hyundai IONIQ 6..

    Повишена безопасност със 7 въздушни възглавници.

    Насладете се на повече спокойствие с повишена безопасност със 7 въздушни възглавници, включително централна въздушна възглавница на седалката на водача, за да намали нараняванията на главата, причинени при сблъсък на пътниците.

   3. Системата за наблюдение в мъртвата зона (BVM) на електрическия седан Hyundai IONIQ 6.

    Система за следене на мъртвата зона (BVM).

    Сега можете да видите изгледите отзад, отляво и отдясно на екран на дигиталния клъстер. Камерите се активират чрез използване на мигача по време на смяна на лентата.

    1. Асистент за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци и велосипедисти (FCA).

     Като извършва мониторинг на пътя пред вас посредством радар и камера, системата FCA автоматично спира, когато засече внезапно спиране от колата отпред или пешеходци и велосипеди на пътя. 2

    2. Асистент за избягване на сблъсък в мъртвата зона (BCA).

     Използвайки информацията от два радарни сензора в долната част на задната броня, системата ви предупреждава за трафик в мъртвата зона. Ако включите мигача в такава ситуация, той ще издаде звуков сигнал и ще спре, за да предотврати сблъсък. 2

    3. Асистент за избягване на сблъсък отзад (RCCA).

     Когато излизате на заден ход от зони с ниска видимост, системата не само ви предупреждава, ако превозни средства се приближават отстрани, но също така автоматично задейства спирачките. 2

    1. 1
    2. 4
    3. 7
    4. 10

    Открийте повече за IONIQ 6.

    Информация за гумите.

    Намерете информация за гумите, които може да се доставят с вашия Hyundai IONIQ 6 по-долу.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.