Бъдеще, за което не е нужно да чакате.

Тук е. Сега. По-елегантен и по-изтънчен, новият KONA Electric се отличава с актуализиран дизайн, най-новите интелигентни технологии - и пробег до 484 км (1) с едно зареждане. И благодарение на съкратените срокове за доставка в Европа - електрическият стил никога не е бил по-лесен.

Открийте новата KONA Electric.

В Hyundai сме ръководени от създаването на напредък за човечеството, което от своя страна продължава да ни тласка да създаваме превозни средства, които достигат по-далеч и изглеждат по-добре. Подобно на новата KONA Electric със своя спиращ дъха нов дизайн и гъвкавост на SUV. Погледнете отблизо този наистина изключителен електроавтомобил.

 1. The range of the new Hyundai Kona Electric of 484 km with the 64 kWh battery.

  Спортна динамика на шофиране. Впечатляващ пробег с едно зареждане.

  Никой никога не е казвал, че електрическата мобилност трябва да бъде скучна: Насладете се на спортно електрическо ускорение и до 484 км пробег с едно зареждане.

 2. Front view of the new Hyundai Kona Electric with its sleek refined new design.

  Наелектризиращ нов дизайн.

  По-елегантен и по-изискан, новият екстериорен дизайн привлича вниманието с плавни форми, ново LED осветление и спортни детайли, подчертаващи неговата силна SUV ДНК.

 3. The 10.25" navigation system screen of the new Hyundai Kona Electric.

  Високотехнологичен кокпит.

  Комбинацията от 10,25" дигитално табло и 10,25" централен сензорен екран придава на купето по-високотехнологичен вид - и вие получавате максимална видимост и контрол.

  Какво е електоавтомобил?

  Напълно електрическите превозни средства като KONA Electric не използват гориво и шофирането е без вредни емисии. Тъй като няма съединител или зъбни колела, скъпата поддръжка е намалена, а ускорението е бързо благодарение на въртящия момент от 395 Nm.

  The Hyundai electric system in a nutshell.
  The new Hyundai Kona Electric with Forward Collision-Avoidance Assist driving over a bridge.

  Подобрена безопасност.

  С Hyundai SmartSense, нашите модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, вие получавате най-новите функции за безопасност и помощ при шофиране за повече спокойствие.

  Bluelink® lets you control your new Hyundai Kona Electric with your phone or voice.

  Последно поколение свързаност.

  Bluelink® ви позволява да управлявате колата си с телефона или гласа си. Услугите на Hyundai LIVE предоставят информация за трафика и паркирането в реално време и много, много повече.

  KONA, KONA N-Line и KONA Hybrid.

  Както ви харесва. Освен напълно електрическата версия, новата KONA се предлага и с други електрифицирани задвижвания, включително 48-V Mild-Hybird и Hybrid. За почитателите на спортното излъчване, KONA се предлага и във вариант N-Line.

  The new Kona driving on a road in the morning sun.

  KONA.

  KONA с нов смел, прогресивен дизайн, авангардна свързаност и най-новите функции за безопасност.

  The new Kona N Line driving on a road close to a city.

  KONA N Line.

  Динамичната, вдъхновена от моторните спортове същност N-Line вече се предлага в новата KONA за първи път.

  The Kona Hybrid driving on a sunny road in the countryside.

  KONA Hybrid.

  KONA Hybrid съчетава отличителен външен вид с изключителна горивна ефективност.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новата KONA Electric е създаденa по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Освен тоава, високоефективната литиево-йонна полимерна батерия е защитена с гаранция за 8 години или 160 000 км, което от двете настъпи първо. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

  A woman leaning relaxed against the new Hyundai Kona Electric in a city.
  Hyundai 5 year unlimited mileage warranty

  Разгледайте повече от новата KONA Electric.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.