Ново ниво на Hybrid: KONA Hybrid.

Експресивен от всеки ъгъл, новият Hyundai KONA Hybrid надгражда смелия дизайн на своя предшественик на следващо ниво с нови подобрения в дизайна и най-новите интелигентни технологии като модерна свързаност и функции за безопасност.

Акценти.

Благодарение на своето иновативно хибридно задвижване, Kona Hybrid съчетава спиращи дъха черти с изключителна горивна ефективност. Освежен с елегантни нови дизайнерски решения и най-новите интелигентни технологии като модерни усъвършенствани системи за подпомагане на водача и интуитивни функции за свързване, този универсален SUV ви отвежда още по-далеч със стил - използвайки по-малко гориво.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Front view of the new Hyundai Kona Hybrid with its robust SUV signature and unique style

  Дизайн.

  Смелите, прогресивни актуализации на дизайна придават на новата KONA Hybrid по-рационализиран, атлетичен вид, като същевременно запазват здравия си SUV подпис и уникален стил.

 2. The new 48-volt mild hybrid powertrains in the new Hyundai Kona Hybrid

  Горивна ефективност.

  Кой каза, че икономичното шофиране трябва да бъде скучно? Иновативният хибриден двигател осигурява изключителна горивна ефективност и страхотни характеристики.

 3. Birds-eye-view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV offering plenty of room

  Практичност.

  Компактен SUV, който не прави компромиси с пространството, Kona Hybrid предлага много място както за пътници, така и за товари, както и подобрен обем на багажника.

  Какво е Hybrid?

  Горивна ефективност от ново поколение: KONA Hybrid разполага с бензинов двигател, който си партнира с електрически мотор. Те работят в пълен синхрон с подкрепата на мощна литиево-йонна полимерна батерия за постигане на отлична горивна ефективност и намаляване на вредните емисии. В зависимост от стила на шофиране, хибридната задвижваща система неусетно превключва между бензиновия двигател и електомотора, а при необходимост двата агрегата работят в тандем. В системен режим на работа, KONA Hybrid осигурява изключителна мощност от 141к.с. и 256Нм въртящ момент.

  The petrol engine and the electric motor in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.
  The cutting-edge Advanced Driver Assistance Systems of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Подобрена безопасност.

  Новата KONA Hybrid разполага с още по-обширен набор от модерни модерни системи за подпомагане на водача, които осигуряват на вас и вашите близки още повече безопасност и спокойствие.

  The new Hyundai Kona Hybrid compact SUV can be controlled with Bluelink®.

  Последно поколение свързаност.

  Bluelink® ви позволява да управлявате колата си с телефона или гласа си. Услугите на Hyundai LIVE предоставят информация за трафика и паркирането в реално време и много, много повече.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новата KONA Hybrid е създаденa по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

  Rear view of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV in Surfy Blue.
  Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.
  1
  Badge of the Hyundai 6d infographic.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели Hyundai KONA в Европа отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

  Разгледайте повече за новата KONA Hybrid.

  © 2023 Hyundai. Всички права запазени.