Безопасност, свързаност и изключително представяне.

Предлагайки един от най-изчерпателните пакети за безопасност и свързаност в класа, i10 прави голяма заявка за това какво може да направи един компактен градски автомобил.

Свързаност

Свързаност чрез Bluelink®

Управлявайте своя i10 от вашия смартфон или с гласа си. Програмата Bluelink осигурява безпроблемна свързаност с онлайн гласово разпознаване и функции, които да направят шофирането ви по-удобно и приятно. Безплатен 3-годишен абонамент за LIVE услугите на Hyundai чрез 8-инчовата навигационна система, включително 2 безплатни актуализации на година на OTA картите и на софтуера за информация и развлечения. Насладете се на достъп до информация за трафика и времето в реално време – и дори предупреждения за камери за скорост, когато това е разрешено от закона.
Приложението Hyundai Bluelink® Connected Car Services, съвместимо с i10.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

Изключително представяне

Ефективни задвижващи агрегати за града и извън него.

В зависимост от вашите предпочитания можете да избирате между два бензинови двигателя: 1,0-литров 3-цилиндров с 67 к.с., както и 1,2-литров 4-цилиндров с 84 к.с. И двата двигателя се предлагат с два избора на трансмисия. Предлага се и пакет ECO, който включва адаптирано предавателно отношение, четири седалки и 14-цолови джанти за оптимизирана ефективност.

Автоматизирана механична скоростна кутия.

Автоматизираната механична трансмисия с пет предавки (AMT) извършва превключването вместо вас, осигурявайки лесно и спокой шофиране на автоматична трансмисия, но с по-висока ефективност. Това се дължи на по-малкото и тегло и намаленото триене в сравнение с традиционната автоматична скоростна кутия.
Петстепенната автоматизирана ръчна трансмисия в Hyundai i10.
 1. По-добрата горивна ефективност на Hyundai i10.

  По-добра горивна ефективност.

  Постигнете намален разход на гориво благодарение на електронно оптимизирани точки на превключване и висока механична ефективност. Taкa не се губи мощност поради неефективни смени.

 2. Hyundai i10 извършва превключването вместо вас благодарение на автоматичното превключване.

  Повече удобство и комфорт.

  Хубаво и лесно. Действията на съединителя и превключването се извършват автоматично вместо вас. Край на шофирането с непрекъснато натискане на съединителя и превключване на скоростите.

 3. Ръчното превключване ви позволява да превключвате ръчно, без да се налага да използвате съединителя в Hyundai i10.

  Шофирайте както ви харесва.

  Искате ли да поемете контрола и да превключвате скоростите сами? Няма проблем, режимът на ръчно превключване ви позволява да изберете вашия индивидуален стил на шофиране – без да се налага да използвате съединител.

  Плавната 5-степенна ръчна скоростна кутия в Hyundai i10.

  5-степенна ръчна трансмисия.

  5-степенната ръчна скоростна кутия с плавно превключване е проектирана за бързо и прецизно превключване на предавките.

  Повече енергия за по-добра горивна ефективност с ERS.

  Системата за рекуперация на енергия (ERS) в i10 улавя кинетичната енергия, създадена от движение напред, и захранва вашия автомобил с нея. Когато свалите крака си от педала на газта при включена предавка и движение по инерция, системата преобразува кинетичната енергия в електричество и я съхранява в батерията. При ускоряване ERS използва това електричество за захранване на електрическите системи на автомобила, облекчавайки натоварването на двигателя и увеличавайки горивната ефективност.
  Системата за рекуперация на енергия (ERS) в Hyundai i10 улавя кинетичната енергия за повече ефективност.

  Удобство.

  Насладете се на повече гъвкавост и пространство.

  Просторен и многофункционален, този компактен градски автомобил побира всичко, което забързаният ви живот изисква. Така че, без значение дали превозвате седмичните си покупки багаж за почивка през уикенда, ще разполагате с много товарно пространство. Ще оцените многото интелигентни функции за удобство и гъвкавия багажник, който е сред най-просторните в сегмента.
  1. Hyundai i10 показва своята просторност в багажника.

   Гъвкав просторен багажник

   Един от най-големите в сегмента, 252-литровият багажник също е много адаптивен. Пуснете сгъваемите с една ръка задни седалки за 1050 литра пространство.
  2. Hyundai i10 изненадва с простор на задната седалка.

   4- или 5-местен.

   Изненадващо просторен за автомобил с такъв размер, i10 се предлага с избор от четири или пет места.
  3. Подложката за безжично зареждане в централната конзола на Hyundai i10.

   Безжично зареждане

   Поставката за безжично зареждане, удобно разположена в централната конзола, ви позволява лесно да зареждате съвместим смартфон с Qi без използване на кабели.
  4. USB-C порт в централната конзола на Hyundai i10.

   USB-C портове в предната и задна част.

   Насладете се на бързото зареждане и универсалната съвместимост на USB-C порт в предната и задната част на i10. Отпред има и USB-A порт за данни.
   1. Камерата за задно виждане в Hyundai i10 улеснява шофирането назад.

    Камера за задно виждане

    Лесно движение на заден ход. Системата на камерата за задно виждане ви дава безпрепятствен поглед зад вашия i10, докато сте на задна предавка.
   1. 1
   1. The 8" touchscreen in the Hyundai i10 letting you enjoy great visibility and easy operation.

    8” сензорен екран

    Отпред и в центъра – големият 8-инчов сензорен екран ви позволява да се наслаждавате на страхотна видимост и лесна работа със системите на автомобила, информационната и навигационна система и информацията за трафика в реално време. И благодарение на безжичните Apple CarPlay™ и Android Auto™ можете да отразявате приложенията и музиката на вашия смартфон на големия екран, без да се налага да се свързвате с кабел.
   1. 1
   1. Напълно автоматизираният климатик настройва температурата на Hyundai i10 според вашите предпочитания.

    Напълно автоматизирана климатизация

    Точно както ти харесва. С напълно автоматизираната климатична система вие просто задавате предпочитаната от вас температура и колата ще свърши останалото.
   1. 1
   1. Практичните и удобни места за съхранение на Hyundai i10, подходящи за вашия забързан живот.

    Много място за съхранение

    От отвореното отделение над жабката до по-големите k контейнери във вратите – изцяло новият i10 се предлага с много практични и удобни места за съхранение, които да паснат на вашия натоварен живот. Той също така предлага капацитет на багажника от 252 литра с повдигнати седалки и 1050 литра със сгънати седалки, двустепенен борд за багаж и сгъване на задната седалка с една ръка.
   1. 1
   1. eCall на Hyundai i10 автоматично се обажда за помощ в спешна ситуация.

    eCall за повече безопасност.

    Изцяло новият i10 автоматично ще извика помощ, ако претърпите инцидент и въздушните възглавници се задействат. Можете също да натиснете бутона SOS за спешна помощ 24/7, 365 дни в годината. Сега актуализиран с eCall от второ поколение, базиран на 4G мрежата.
   1. 1

   Безопасност

   Hyundai Smart Sense

   С Hyundai Smart Sense, нашите революционни усъвършенствани системи за подпомагане на водача, i10 предлага един от най-обширните пакети технологии за активна безопасност в своя клас – като стандартно оборудване – създаден, за да ви осигури повече безопасност и спокойствие. Мултифункционалната камера осигурява 6 различни функции: асистент за избягване на челен сблъсък (FCA), асистент за дълги светлини (HBA), асистент за поддържане на лентата (LKAS), предупреждение за внимание на водача (DAW) и интелигентно предупреждение за ограничение на скоростта (ISLW). Вече е включен и асистентът за следване на лентата (LFA).
   1. Асистентът за поддържане на лентата (LKA).

    When activated, it keeps the car centered in its lane on motorways and city streets.

   2. Асистентът за поддържане на лентата (LKA).

    Асистентът за поддържане на лентата (LKA) използва предната камера, за да наблюдава линиите на пътя. В случай на непреднамерено напускане на лентата, той ще предупреди водача и може да приложи въртящ момент на контрауправлението, за да насочи колата обратно в лентата.

   3. Асистент за избягване на челен сблъсък с разпознаване на пешеходци/велосипедисти (FCA).

    FCA е усъвършенствана функция за активна безопасност, която предупреждава водачите за извънредни ситуации, спирайки автоматично, ако е необходимо. Системата е активна при скорости от 8 км/ч нагоре и разпознава превозни средства, пешеходци и велосипедисти.

   4. Предупреждение за челен сблъсък (FCW).

    Мултифункционалната камера следи разстоянието между вашия автомобил и автомобила отпред. Той осигурява визуални и звукови сигнали, ако бъде открит риск от сблъсък.

   5. Предупреждение за внимание на водача (DAW).

    Когато се идентифицират признаци на умора или разсеяност, системата привлича вниманието ви с предупреждение и изскачащо съобщение, предлагащо почивка.

   6. Предупреждение за внимание на водача (DAW), предлагащо почивка, ако покажете умора в Hyundai i10.

    Тази умна функция за градско шофиране предупреждава водача, когато превозното средство отпред тръгва от неактивно състояние, например на светофар или в задръстване.

   1. 1
   2. 2
   3. 3
   4. 4
   5. 5
   6. 6
   Асистент за дълги светлини (HBA) в Hyundai i10.

   Асистент за дълги светлини (HBA).

   Разпознава насрещни превозни средства и превозни средства в същата лента и автоматично превключва на къси светлини. Когато не бъдат засечени повече превозни средства, той активира отново дългите светлини, увеличавайки максимално обхвата ви на видимост.
   Най-модерните усъвършенствани системи за подпомагане на водача и Hyundai Smart Sense в Hyundai i10.

   Предупреждение за задните места.

   Открива дали задна врата е била отворена или затворена, преди автомобилът да бъде запален, след което напомня на водача да провери седалките при излизане от автомобила.

   Открийте повече за Hyundai i10.

   Информация за гумите.

   По-долу ще намерите информация за гумите, които може да се доставят с вашия Hyundai i10.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.