Поставяне на нови стандарти.

Изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid задава нови стандарти в сегмента на компактните SUV със своята впечатляваща гама от най-модерни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност, както и на най-добрите в класа си функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Динамика

Електрифицирана ефективност и удоволствие зад волана без вредни емисии.

Изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid се задвижва от новия 1,6-литров T-GDI Smartstream бензинов двигател и 66,9 кВ електрически мотор, задвижван от 13,8 кВч литиево-йонна батерия. Заедно бензиновият двигател и електрическият двигател осигуряват максимална мощност от 265 к.с.и максимален въртящ момент от 304 Нм.

 1. 	The powerful 66.9 kW electric motor of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Електромотор.

  Мощният 66,9 кВ електрически мотор осигурява въртящ момент от 304 Нм, което гарантира първокласна динамика на TUCSON Plug-in Hybrid.

 2. The 13.8 kWh lithium-ion polymer battery of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Батерия.

  13,8 кВч литиево-йонна полимерна батерия съхранява електричество, генерирано от регенеративната спирачна система, която след това се използва за захранване на електродвигателя.

 3. The 1.6-litre T-GDi petrol engine of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Бензинов двигател.

  1.6-литровият T-GDi двигател се отличава с уникалната технология на Hyundai с непрекъснато променлива продължителност на клапана, която оптимизира производителността на двигателя и горивната ефективност.

 4. 	The paddle shifters on the steering wheel of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

  Пера на волана.

  Искате на поемете контрол на нещата? Можете да превключвате предавките с перата на волана, когато сте в спортен режим.

  Енергиен поток.

  В зависимост от ситуацията на шофиране, TUCSON Plug-in Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран тук.

  1. The electric motor helping the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV accelerating.

   Потегляне / Ниска скорост.

   При потегляне или шофиране с ниска скорост, електричеството, съхранявано в батерията задвижва електродвигателя, за да ускори TUCSON Plug-in Hybrid.

  1. 1
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

   Ускорение / Изкачване.

   По време на силно ускорение или шофиране нагоре, електродвигателят и бензиновият двигател работят паралелно, за да увеличат максимално ускорението и да минимизират разхода на гориво.

  1. 1
  1. The electric motor or petrol engine powering the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Постоянна скорост.

   При постоянна скорост, мощността се осигурява или от бензиновия двигател, или от електродвигателя, което от двете е най-енергийно ефективно в тази ситуация.

  1. 1
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Спиране / Спускане.

   Регеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. При забавяне или шофиране надолу, герерираната енергия се съхранява в батерията.

  1. 1
  1. 	The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid.

   Регенеративно спиране

   При спиране, електродвигателят работи като генератор и регенерира кинетичната енергия в електрическа енергия, която след това се съхранява в акумулатора.

  1. 1

  Повече динамика. По-малко вредни емисии. Технология на двигателя CVVD.

  Hyundai е разработил първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). Той оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

  Зареждане

  Множество удобни начини за зареждане.

  Благодарение на иновативната технология на задвижването на Hyundai, зареждането може да бъде бързо и удобно. Можете да зареждате в обществена зарядна станция на променлив ток, в домашни условия чрез Wall Box зарядна станция. И когато сте включени вкъщи, можете да планирате дистанционно зареждане чрез вашия смартфон и приложението Bluelink® по време на часове с ниско потребление за по-достъпни цени.

  The new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV getting charged outside of a house.
  1. The home wall box or the AC charging station for the new Hyundai TUCSON Plug-in seat SUV.

   Домашна Wall Box станция / зарядна станция на променлив ток.

   В зависимост от вашата мрежова връзка у дома или от типа обществена зарядна станция, до която имате достъп, имате няколко възможности за зареждане, като например: домашна Wall Box станция или зарядна станция на променлив ток.

  2. The in-cable control box charging cable of the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.
   1

   ICCB-кабел за битови контакти.

   Можете да се свържете към битов контакт с помощта на ICCB-кабела. Вграденото зарядно устройство от 7,2 кВ преобразува променливият ток от контакта в постоянен, което зарежда батерията.

  3. The AC charging cable for the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.
   1

   Кабел за зареждане за зареждане с променлив ток.

   Наличен е кабел за зареждане, за да свържете TUCSON Plug-in Hybrid към обществени станции за зареждане с променлив ток. Този кабел може да се използва и за свързване към домашна Wall Box станция.

   1. A man using the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV's advanced battery management system.

    Програмируемо зареждане.

    Изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid усъвършенствана система за управление на батерията ви дава пълен контрол върху това кога и как искате да я заредите. Изберете час, който най-добре отговаря на вашия график и бюджет, с ясен преглед на оставащото време за зареждане.

   1. 1
   1. 	The off-peak time settings to charge the new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

    Планирано зареждане.

    За да спестите пари, са необходими само няколко докосвания. Използвайте функцията за планирано зареждане, за да програмирате времето за стартиране и спиране на зареждането, за да се възползвате максимално от пиковите нива на електроенергия и да се събудите до напълно заредена батерия.

   1. 1
   1. The charging limit settings on the new Hyundai TUCSON Plug-in SUV.

    Лимит на зареждане.

    Задайте ограничение за зареждане - например 50% - за да се възползвате от станция за бързо зареждане в града за шофиране вкъщи - и след това напълно заредете батерията у дома, докато спите, за да се възползвате от ниските нива на електроенергия през нощта.

   1. 1

   Намерете зарядна станция и място за паркиране!

   TUCSON Plug-in Hybrid идва с всичко необходимо, за да се насладите на електрическата мобилност в най-добрия случай. Неговият безплатен абонамент за LIVE Services ви позволява да получите достъп до информация в реално време за зарядни станции, паркинги и дилъри на Hyundai. Нещо повече, той също така ви предоставя информация за трафика в реално време, както и предупреждения за камерата за скорост и метеорологични условия.

   Свързаност

   Модерна свързаност, където и да отидете.

   Естествено, новият TUCSON Plug-in Hybrid разполага с всички най-нови технологии като безжично свързване на мобилни телефони и модерни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да контролирате колата си от вашия смартфон - или само с глас. Безплатен петгодишен абонамент за услугите на LIVE на Hyundai е включен в 10,25 ” навигационната система с информация за трафика в реално време, прогноза за времето, търсачка на паркинги и много други.

   1. The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV

    10,25" сензорен екран и сензорни уреди.

    Новият 10,25" сензорен екран се влива като водопад в новопроектираната централна конзола. Всички контроли за навигация, инфотейнмънт и климатизация са сензорни.

   2. The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

    Дигитално табло с размер 10,25".

    Новото отворено дигитално табло засилва високотехнологичния нюх на интериора. Корпусът на диспея е премахнат, за да засили усещането за простор.

   3. Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai TUCSON SUV.

    Разширени гласови команди

    Активирайте и контролирайте функции като настройки на климатичната система, отопление на седалки/волан, отвавяне на багажника и управление не инфотейнмънт системата.

    Удобство

    Голям на удобство и комфорт.

    Гъвкав и свързан, изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство за сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

    The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

    Интелигентна задна врата

    Насладете се на лесно товарене и разтоварване. Задната врата се отваря автоматично, когато контактният ключ се засече от автомобила за 3 секунди - което е особено практично, когато излезете от магазините със заети ръце. Нещо повече, можете да зададете височината на отваряне на различни настройки според вашите предпочитания.

    1. The walk-in device in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV allowing easy entry and comfort.

     Walk-in device.

     Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

    2. Versatile folding rear seats in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Сгъване на задните седалки.

     За подобрено удобство и гъвкавост, задните седалки вече могат да се сгъват в съотношение 40:20:40. Нещо повече, те могат да бъдат сгънати чрез разположени в багажното отделение лостове.

    3. Side view of all the seats inside of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

     Интелигнетно разположение и дизайн на батериите.

     Новият TUCSON Plug-In Hybrid разполага с един от най-щедрите от към вътрешно пространство интериори. Батерията е разположена под задните седалки, като по този начин се запазва разточителното място за крака както конвенционалната конфигурация на Tucson.

     Ново ниво на климатичен контрол.

     Нека си го кажем. Всички са различни. Някои харесват по-топло, а други искат по-хладно. Ето защо ние оборудвахме изцяло новия TUCSON с технологията Multi-Air Mode. Той дифузира въздуха чрез скрити отвори за въздух, така че въздушната струя да духа по-нежно, но общият на потока да остане непроменен. А тризоновата климатична система ви позволява да зададете различни температурни зони за водача, пътниците отпред и отзад.

     Безопасност

     Насладете се на повече спокойствие с най-добрата в класа безопасност.

     С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid осигурява още повече спокойствие. Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, TUCSON Plug-in Hybrid разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

     1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Автономна аварийна спирачка с превенция на сблъсък в кръстовище (FCA-JX).

      Системата FCA ви предупреждава и спира автоматично, когато засече внезапно спиране на автомобила пред вас или засече пешеходец или велосипедист пред автомобила. Системата работи на същия примцип, като избягва сблъсък и когато сте на кръстовище и завивате наляво.

     1. 1
     1. The Lane Following Assist (LFA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Система за активно поддържане на пътната лента (LFA).

      Когато системата е активирана, тя винаги поддържа автомобила в средата на пътната лента и не позволява пресичането на пътната маркировка при скорости до 180 км/ч.

     1. 1
     1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

      Асистент за дългите светлини (HBA).

      По-малко стрес и максимална видимост. HBA не просто засича идващия насреща автомобилен трафик, но и следи за автомобили пред вас в лентата на движение и превключва на къси светлини напълно автоматично.

     1. 1
     1. The all-new TUCSON Plug-In Hybrid with Parking Collision Avoidance Assist (PCAA)

      Асистент за избягване на сблъсък при паркиране (PCAA).

      Предлага се ексклузивно на Plug-in Hybrid, PCAA помага за предотвратяване на сблъсъци с препятствия отзад при заден ход. Системата издава звукови и визуални предупреждения и при необходимост спира спирачките.

     1. 1

     Асистент за автономно шофиране по магистрали (HDA).

     Системата използва базирания на навигационната система интелигентен круиз контрол, както и системата за поддържане на пътната лента, за да държи автомобила в средата на лентата за движение и автоматично да поддържа разстояние от автомобила пред вас. Системата може също да чете пътните знаци, и да поддържа ограниченията на скоростта.

     The all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV driving down a highway.
     The Remote Smart Park Assist (RSPA) in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Дистанционно паркиране (RSPA).

     Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? TUCSON Plug-in Hybrid може дистанционно да бъде паркиран напред и назад.

     The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

     Подобрена безопасност със 7 въздушни възглавници.

     Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, TUCSON Plug-in Hybrid разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

     Максимална безопасност за най-ценното на борда: пътниците.

     Изцяло новият TUCSON Plug-in Hybrid е снабден със звездна гама от модерни интелигентни технологии, за да гарантира, че вие ​​- и вашето семейство - можете да сте в безопасност и да се възползвате максимално от всяко пътуване. Включихме няколко функции, които ви помагат да следите допълнително децата си.

     The handgrip of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV with its safe exit assist.

     Систенма за безопасно излизане от автомобила (SEA).

     Тази умна функция ви помага да избегнете инциденти като засича приближаващи отзад автомобили и показва предупреждение на таблото и в страничното огледало, придружени от звуков сигнал.

     A baby sitting in the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid CUV with its rear occupant alert.

     Система за следене на пътниците на задната седалка (ROA).

     Ултразвуковите сензори откриват движението на пътниците, позволявайки на водача да бъде уведомен, ако деца или домашни любимци случайно останат в колата.

     © 2024 Hyundai. Всички права запазени.