Революция в еволюцията на дизайна.

Изискан и прогресивен, изцяло новият дизайн на Tucson е революционен. Извеждайки модерната естетика на следващото ниво, с поразителни повърхности и динамични линии, Tucson е един авангарден SUV модел.

Екстериор

Добре дошли в новото измерение.

Изискан и експериментален, изцяло новият дизайн на Tucson е революционен. Извеждайки съвременната естетика на следващото ниво, нейните насечени повърхности и динамични линии го превръщат в един от най-екстравагантните SUV модели. Отличаващ се с по-голямо и широко купе, неговата мускулеста стойка съчетава остри ъгли и динамични пропорции с изразителни повърхности - създавайки прогресивен външен вид, без да прави компромис със SUV наследството на Tucson.

360°

0%

  Първите в света параметрични скрити светлини.

  Тъмният хромиран геометричен дизайн на параметричната решетка се трансформира веднага, щом потеглите с Tucson. Благодарение на най-съвременната технология за полуогледално осветление, външните секции на решетката се превръщат в изразителни форми, подобни на бижута, когато LED дневните светлини се включат. Това създава уникален високотехнологичен светлинен подпис. Когато Tucson бъде изключен, те отново се сливат с решетката в един общ параметричен елемент.

  1. Z-образна странична характерна линия.

   Дръзки, поразителни дизайнерски детайли като Z-образната странична линия моментално създават спортно, динамично впечатление.

  2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side with its sporty look.

   Хромирана акцентираща линия.

   Спортната осанка на изцяло новия Tucson се подчертава от хромирана акцентираща линия завършваща с параболичо острие, започваща от страничните огледала и продължаваща чак до С-колоната.

  3. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Задни LED комбинирани светлини.

   Широките LED задни светлини с параметрични скрити светлинни детайли продължават динамичната тема на дизайна отзад.

   Персонализирайте изцяло новия си Tucson според вашия вкус.

   Поръчайте новия Tucson в три впечатляващи нови цвята: Shimmering Silver, Amazon Grey и Teal, или изберете от общо девет екстериорни цвята. Освен това, може да добавите двутонов покрив в цвят Phantom Black или Dark Knight за да персонализирате вашия изцяло нов Tucson според личните си предпочитания.

   Интериор

   Среща между красотата на минимализма и едно напълно дигитално изживяване.

   Вътре ще откриете усещане за простор и комфорт, което надхвърля всички очаквания. Тук пространството и технологиите се сливат в пълна хармония, поставяйки нови стандарти в сегмента с впечатляващата гама от модерни интелигентни технологии. С участието на чувствени форми, вдъхновени от водопади, в интериорa са използвани висококачествени меки на допир материали, извеждащи външния вид и усещането на ново ниво.

   The all-new Hyundai Tucson compact SUV's optional panorama sunroof.

   Панорамен стъклен таван.

   Оставете слънцето да грее и да се наслаждавате на вятъра в косата си, когато отворите големия панорамен стъклен покрив на изцяло новия Tucson.

   Интериорни цветови комбинации.

   Изберете от три интериорни решения, включително Obsidian Black, Moss Grey и Teal.

   1. The black one- tone color option for the interior design of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Obsidian Black.

    Класическо черно с възможност за седалки от плат или естествена кожа.

   2. Moss Grey.

    Светло сив салон с възможност за седалки от плат или естествена кожа.

   3. The black textile or leather seats inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Teal pack.

    Черен салон с контрастни шевовр Teal. С възможност за седалки от плат или естествена кожа.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.