Поставяне на нови стандарти.

Изцяло новият Tucson задава нови стандарти в сегмента на компактните SUV със своята впечатляваща гама от най-модерни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност, както и на най-добрите в класа си функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Удобство

Голям на удобство и комфорт.

Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство за сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

The walk-in device in the all-new Hyundai Tucson compact SUV allowing easy entry and more comfort.

Walk-in device.

Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

The opened trunk of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with the backseats folded down.

Сгъване на задните седалки.

За подобрено удобство и гъвкавост, задните седалки вече могат да се сгъват в съотношение 40:20:40. Нещо повече, те могат да бъдат сгънати чрез разположени в багажното отделение лостове.

Интелигентна задна врата

Насладете се на лесно товарене и разтоварване. Задната врата се отваря автоматично, когато контактният ключ се засече от автомобила за 3 секунди - което е особено практично, когато излезете от магазините със заети ръце. Нещо повече, можете да зададете височината на отваряне на различни настройки според вашите предпочитания.

The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Ново ниво на климатичен контрол.

Нека си го кажем. Всички са различни. Някои харесват по-топло, а други искат по-хладно. Ето защо ние оборудвахме изцяло новия Tucson с технологията Multi-Air Mode. Той дифузира въздуха чрез скрити отвори за въздух, така че въздушната струя да духа по-нежно, но общият на потока да остане непроменен. А тризоновата климатична система ви позволява да зададете различни температурни зони за водача, пътниците отпред и отзад.

Свързаност

Модерна свързаност, където и да отидете.

Естествено, новият Tucson разполага с всички най-нови технологии като безжично свързване на мобилни телефони и модерни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да контролирате колата си от вашия смартфон - или само с глас. Безплатен петгодишен абонамент за услугите на LIVE на Hyundai е включен в 10,25 ” навигационната система с информация за трафика в реално време, прогноза за времето, търсачка на паркинги и много други.

The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

10,25" сензорен екран и сензорни уреди.

Новият 10,25" сензорен екран се влива като водопад в новопроектираната централна конзола. Всички контроли за навигация, инфотейнмънт и климатизация са сензорни.

The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Дигитално табло с размер 10,25".

Новото отворено дигитално табло засилва високотехнологичния нюх на интериора. Корпусът на диспея е премахнат, за да засили усещането за простор.

Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai Tucson SUV.

Разширени гласови команди

Активирайте и контролирайте функции като настройки на климатичната система, отопление на седалки/волан, отвавяне на багажника и управление не инфотейнмънт системата.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® Connected Car Services внасят безпроблемна свързаност директно в изцяло новия Tucson с онлайн разпознаване на глас и широка гама от функции, за да направят шофирането ви по-удобно и приятно. Освен многото интелигентни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink®, безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai също е включен в навигационната система.

 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

  Отключване и заключване.

  Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, Tucson ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите Tucson с помощта на бутон в приложението Bluelink®.

 1. 1
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

  Изпращане на дестинация до колата.

  Ако Tucson е оборудван с навигационна система, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршута във навигационната система. Просто влизате и настискате Go.

 1. 1
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

  Намери колата ми.

  Забравихте къде сте паркирал? Няма проблем. Просто отворете приложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

 1. 1
 1. A screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

  Известия за аларма.

  Bluelink винаги следи Tucson. Ако някой се опита да проникне с Tucson - заключването на вратата е компрометирано - апликацията ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

 1. 1
 1. A screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

  Диагностика на автомобила

  За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

 1. 1
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: vehicle status

  Състояние на автомобила

  Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

 1. 1
Connected Routing in the navigation system of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Свързано маршрутизиране.

Насладете се на по-точна информация за трафика, по-точни часове на пристигане и по-надеждни преизчисления на маршрута, за да стигнете по-бързо. Мощен нов сървър на Hyundai Cloud използва данни в реално време и предходни маршрути за по-добра калкулация и прогнозиране.

Hyundai's bluelink Last Mile Navigation function.

Изпращане на дестинация до колата.

Може да се наложи да паркирате Santa Fe някъде, преди да стигнете до действителната си дестинация. Ако сте в рамките на 200 м - 2 км, можете да предадете навигацията от колата на приложението Bluelink. С добавена реалност телефонът ви ще ви насочи точно къде искате да отидете.

Безопасност

Насладете се на повече спокойствие с най-добрата в класа безопасност.

С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият Tucson осигурява още повече спокойствие. Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, Tucson разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

 1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

  Асистент за автономно шофиране по магистрали (HAD).

  Системата използва базирания на навигационната система интелигентен круиз контрол, както и системата за поддържане на пътната лента, за да държи автомобила в средата на лентата за движение и автоматично да поддържа разстояние от автомобила пред вас. Системата може също да чете пътните знаци, и да поддържа ограниченията на скоростта.

 1. 1
 1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Автономна аварийна спирачка с превенция на сблъсък в кръстовище (FCA-JX).

  Системата FCA ви предупреждава и спира автоматично, когато засече внезапно спиране на автомобила пред вас или засече пешеходец или велосипедист пред автомобила. Системата работи на същия примцип, като избягва сблъсък и когато сте на кръстовище и завивате наляво.

 1. 1
 1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Асистент за дългите светлини (HBA).

  По-малко стрес и максимална видимост. HBA не просто засича идващия насреща автомобилен трафик, но и следи за автомобили пред вас в лентата на движение и превключва на къси светлини напълно автоматично.

 1. 1
The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Подобрена безопасност със 7 въздушни възглавници.

Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, Tucson разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

Максимална безопасност за най-ценното на борда: пътниците.

Изцяло новият Tucson е снабден със звездна гама от модерни интелигентни технологии, за да гарантира, че вие ​​- и вашето семейство - можете да сте в безопасност и да се възползвате максимално от всяко пътуване. Включихме няколко функции, които ви помагат да следите допълнително децата си.

The handgrip of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its safe exit assist.

Систенма за безопасно излизане от автомобила (SEA).

Тази умна функция ви помага да избегнете инциденти като засича приближаващи отзад автомобили и показва предупреждение на таблото и в страничното огледало, придружени от звуков сигнал.

A baby sitting in the back of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its rear occupant alert.

Система за следене на пътниците на задната седалка (ROA).

Ултразвуковите сензори откриват движението на пътниците, позволявайки на водача да бъде уведомен, ако деца или домашни любимци случайно останат в колата.

Динамика

Най-широката гама електрифицирани задвижвания.

Разработен, за да намали емисиите, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, изцяло новият Tucson предлага най-широката гама от електрифицирани задвижвания в компактния SUV сегмент. Можете да избирате между бензинови и дизелови двигатели със система Mild-Hybrid, пълен Hybrid или Plug-In Hybrid.

 1. The hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Hybrid.

  Електрифицираща ефективност. Хибридът се задвижва от новия 1,6-литров T-GDI Smartstream бензинов двигател и 44,2 kW електрически мотор, с 1,49 kWh литиево-йонна полимерна батерия.

 2. The plug-in hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Plug-in hybrid.

  Електрически, когато го искате. Бензинов, когато имате нужда от него. Plug-In Hybrid системата на изцяло новия Tucson с 1,6-литров T-GDI двигател също ще се предлага през 2021 година.

 3. The 48V mild hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  48V mild hybrid.

  Спестете гориво и намалете емисиите с 48V Mild-Hybrid. Той поддържа двигателя с вътрешно горене с допълнителен въртящ момент по време на ускорение.

  Повече динамика. По-малко вредни емисии. Технология на двигателя CVVD.

  Hyundai е разработил първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). Той оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

  1. The HTRAC™ All-Wheel Drive system logo of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

   Лошо време? Динамично шофиране? Няма проблем. Иновативната система за задвижване на четирите колела HTRAC ™ осигурява оптимално управление и ефективност при завиване.

  2. The Electronic Controlled Suspension (ECS) of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Електронно контролирано окачване (ECS).

   Насладете се на по-добро управление. ECS намалява страничното накланяне на купето, увеличава комфорта и поемането на пътните неравности, за да подобри пътното поведение.

  3. The different drive modes of the all-new Hyundai Tucson compact SUV: Normal, Eco or Sport.

   Режими на шофиране.

   Изберете режими на шофиране според вашето настроение! Изберете между Normal, Eco и Sport. Всеки режим осигурява различно ускорение, точки на превключване и горивна ефективност.

   © 2024 Hyundai. Всички права запазени.