Извлечете максимума от следващото си приключение.

Представяме ви радикално преобразения SANTA FE –за всеки, който обича да превръща обикновените моменти в необикновени. Създаден да се откроява, той съчетава подчертан силует и привличащо вниманието H-образно осветление с най-доброто в класа пространство, подобно на тераса – за перфектния баланс между градския живот и прекрасната природа. Готов за следващото ти приключение!

 

За градския живот и природата.

От градските улици до селските пътища, SANTA FE ви предоставя възможността да се насладите на света по свой собствен начин. Изпробвайте най-новите интелигентни технологии и впечатляващо изпълнение, които ще помогнат на вас и вашите близки да живеете на пълни обороти – независимо къде ви отведе пътешествието.
 
 1. Hyundai SANTA FE паркиран пред модерна бетонна сграда.

  Отворен за по-голяма ефективност.

  Готови сме да посрещнем всеки ваш избор. Насладете се на максимална горивна ефективност и истинска тръпка от шофирането с широка гама от модерни задвижвания. Изберете между хибрид (HEV) или plug-in хибрид (PHEV).
   
 2. Hyundai SANTA FE сниман отгоре, движейки се по планински път.

  Увереността на задвижването на всички колела.

  Дъждовно пътуване? Снежни пътища? Няма проблем. SANTA FE е проектиран да се справи дори с най-трудните метеорологични условия и пътни настилки. Неговата иновативна система за задвижване на всички колела HTRAC™ осигурява оптимално сцепление, управление и представяне в завой.
 3. Вътрешен изглед на седалките и кокпита на Hyundai SANTA FE.

  Контролирайте условията.

  Сняг или пясък? Еко или Спорт? SANTA FE ви позволява да изберете нивото на приключение и ефективност. Можете лесно да превключвате режимите на шофиране според условията на пътя – и вашето настроение! Изборът на режим на шофиране и терен поставя вълнението на една ръка разстояние.
   

  Повишена сигурност и увереност.

  SANTA FE е създаден да защитава вас и вашите близки на пътя – дори и извън утъпканите пътеки. С широкия си набор от стандартни функции за безопасност, нашият най-съвременен пакет за безопасност Hyundai Smart Sense е най-добрият в класа си, изравнявайки SANTA FE с конкурентите от премиум класа.

   
  1. Дете на задната седалка на Hyundai SANTA FE, протягащо ръка към кукла отпред.

   Десет въздушни възглавници за висока степен на безопасност.

   SANTA FE е надграден от 6 на 10 въздушни възглавници за оптимална защита в критични ситуации: включваща странична въздушна възглавница за втория ред, за коленете на шофьора и централна странична въздушна възглавница, както и 2 предни, 2 странични и 2 въздушни възглавници тип завеса, които сега покриват и третия ред седалки.
    
  2. Hyundai SANTA FE отвисоко, движейки се по път през планината.

   Технология за автономно шофиране.

   Повече безопасност, по-малко стрес. SANTA FE включва Highway Driving Assist 2.0, който използва сензори и данни от картата, за да осигури ниво 2 на автономно шофиране – автоматично спиране и ускоряване, както и изпреварване на автомобили пред вас, когато системата е активирана. Системата също така следи за това дали шофьорът държи волана.
  3. Изглед на залез с Hyundai SANTA FE, паркиран на планинско било.

   Дизайн на светлините, който впечатлява.

   Отличаващи се с най-модерна технология, широкоъгълните LED прожекционни фарове са с дълъг живот и осигуряват осветление като на дневна светлина, както и функция за автоматични интелигентни дълги светлини. Привличащите вниманието H образни LED дневни светлини са вдъхновени от емблемата H на Hyundai.
    

   Дайте повече пространство на живота си.

   Създаден за ежедневни приключения, SANTA FE ви дава достатъчно място за всичко, от което забързаният ви живот има нужда. От оборудване за открито и обемисти кутии до детски багаж и пълни торби за пазар – този динамичен SUV намира перфектния баланс между градския живот и природата. Предлагайки щедро вътрешно пространство за вашия активен начин на живот, той осигурява изискан комфорт за до 7 възрастни.

    

   Вътрешен изглед на предните релаксиращи седалки на Hyundai SANTA FE.

   Най-добрите места.

   Прави всяко пътуване по-добро за всички. SANTA FE сега предоставя повече възможности с 5, 6 или 7 места. Ще харесате предните релаксиращи седалки, които могат да се спуснат напълно. А във версията с 6 места, седалките на 2-ри ред разполагат с капитански столове с моторизиран релаксиращ режим. Облегалките на седалките на 3-ти ред също се спускат.
   1. Опаковани куфари в просторния Hyundai SANTA FE с широко отворена задна врата на багажника.

    Товаренето на вашия багаж вече е лесно.

    Всички авантюристи вече могат да се насладят на лесно товарене на екипировката си. Можете да използвате AVN, за да зададете височината на повдигане и скоростта на отваряне на Smart Power Tailgate системата, според вашите лични предпочитания.
     
   2. Двойка, наслаждаваща се на залеза, облегната на Hyundai SANTA FE, оборудван с палатка отгоре.

    Влезте в истински широкото пространство.

    Облегнете се назад и релаксирайте. SANTA FE ви предоставя щедро вътрешно пространство, подходящо за фестивали, пикници или къмпинг. Отпуснете задните седалки и се насладете на най-доброто в класа пространство, подобно на тераса. Страхотно е за градския живот, но още по-добро за преживявания на открито.
   3. Жена, релаксираща на възглавници в задното пространство на Hyundai SANTA FE.

    Насладете се на тишината.

    Всичко опира до пътуването. SANTA FE помага да направите всяко пътуване по-добро - и по-тихо, независимо от настилката под колелата ви.
     
    Уличен знак с надпис „Старата пътека на SANTA FE“.

    Абонирайте се за нашия бюлетин.

    Сега имате възможността да научите първи. Абонирайте се за бюлетина ни за ексклузивен достъп зад кулисите до най-новите разработки и видеа.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.