За градския живот и вълнуващите развлечения на открито.

От градските улици до извънградските пътища, изцяло новият SANTA FE Plug-in Hybrid предоставя способността да изживеете света според собствените си желания. Винаги готов за приключения, неговото водещо в класа вътрешно пространство и най-новите интелигентни технологии позволяват на вас и вашето семейство да живеете пълноценно – независимо къде ви отвежда пътуването.

Дизайн

Излезте навън – със стил.

 

Създаден за всеки, който обича да превръща обикновените моменти в необикновени, SANTA FE Plug-in Hybrid ви позволява да създадете своя собствен път със стил – и да поемете по живописния маршрут със семейството и приятелите си. Със своето по-дълго междуосие, просторен интериор и смел, отличителен дизайн, този SUV намира перфектния баланс между градския живот и страхотната природа.

 

Извитият панорамен дисплей с два 12,3"  екрана в Hyundai Santa Fe.

Свързана кабина.

SANTA FE Plug-in Hybrid е вашето свързано убежище на пътя, включващо елегантно извит панорамен дисплей с два интегрирани екрана, 12,3” сензорен екран за информация и развлечения, и 12,3” цифров клъстер.
Hyundai Santa Fe сниман отпред, паркиран до сграда.

Смел, отличителен дизайн.

Представяме ви радикално трансформирания SANTA FE Plug-in Hybrid – с неговия висок преден капак, привличащи вниманието H-образни LED фарове и смели, остри калници – мощният екстериор създава усещане за величие.

Сигурност

Високотехнологична сигурност.

 

SANTA FE Plug-in Hybrid е добре оборудван със забележителна гама от най-модерни функции за помощ при шофиране и безопасност, които да внасят повече увереност за вашите приключения. Насладете се на повече спокойствие и по-удобно и уверено шофиране.

 

Снимки отвътре на Hyundai Santa Fe отгоре, показващи неговите 10-те въздушни възглавници.

Десет въздушни възглавници за висока степен на безопасност.

SANTA FE Plug-in Hybrid е надграден от 6 на 10 въздушни възглавници за оптимална защита в критични ситуации, така че вие и вашето семейство винаги да сте добре защитени при ежедневни пътувания до работното място и бягства през уикенда.
Дигиталното централно огледало на Hyundai Santa Fe.

Дигитално централно огледало.

Дигиталното централно огледало е ключово за видимостта и безопасността на водача. То осигурява ясен изглед с по-широк ъгъл на случващото се зад автомобила и също така подобрява видимостта през нощта.
Hyundai Santa Fe се движи по планински път.

Висококачествена безопасност за повече спокойствие.

Насладете се на максимална безопасност и удобство с авангардни системи за безопасност и помощ на водача.

На открито

Отворен за всяко приключение.

 

Съберете багажа и отивайте където и да е. Готов за приключения и удобен за града, SANTA FE Plug-in Hybrid ви дава много място за семейството и приятелите – и вашето оборудване на открито. Зоната на задната врата, някога само място за съхранение, сега е най-доброто в класа пространство, подобно на тераса, в което можете да се отпуснете и да се насладите на преживяванията.

Жена, която използва функцията за релаксиращи седалки в Hyundai Santa Fe.

Облегнете се назад и се отпуснете.

Настанете се удобно. Насладете се на първокласен комфорт с две напълно легнали релаксиращи седалки отпред. Облегнете се за дрямка - с натискането на един бутон. Когато седалката е в изцяло легнала позиция, имате възможност да ползвате и допълнителната възглавница за долната част на краката.
Жена, чете приказка на детето си, което е вътре в Hyundai Santa Fe, с широко отворения багажник.

Товаренето на вашето оборудване е по-лесно от всякога.

Авантюристите могат да се насладят на лесно товарене на тяхната екипировка през по-големия отвор на задната врата. Можете да зададете височината на повдигане и скоростта на отваряне на багажника посредством Smart Power Tailgate и централния сензорен екран – според вашите лични предпочитания и височина на вратата на гаража.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.