Последно поколение технологии за повече комфорт и безопасност.

Новата премиум интелигентни технологии с допълнителен фокус върху комфорта и функционалността поставя новото SANTA FE на върха в своя клас: изпитайте най-доброто от мощни и икономични силови агрегати с Hybrid и Plug-in Hybrid опции, както и първокласни функции за безопасност и свързаност.

Динамика

Електрифицирана ефективност и удоволствие зад волана без вредни емисии.

Изцяло нновото SANTA FE Plug-in Hybrid се задвижва от новия 1,6-литров T-GDI Smartstream бензинов двигател и 66,9 кВ електрически мотор, задвижван от 13,8 кВч литиево-йонна батерия. Заедно бензиновият двигател и електрическият двигател осигуряват максимална мощност от 265 к.с.и максимален въртящ момент от 304 Нм.

 1. The new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV driving on a forest road.

  Новоразработена 6-степенна автоматична скоростна кутия.

  Новоразработената 6-степенна автоматична скоростна кутия осигурява подобрена работа и горивна ефективност в сравнение с предшественика си.

 2. Sideview of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

  Изцяло нова платформа.

  Новото SANTA FE Plug-in Hybrid е базирано на изцяло новата платформа за автомобили на Hyundai от трето поколение, което позволява значителни подобрения в производителността, управлението, горивната ефективност и безопасността.

 3. The 13.8 kWh lithium-ion polymer battery in the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

  Батерия.

  13,8 кВч литиево-йонна полимерна батерия съхранява електричество, генерирано от регенеративната спирачна система, която след това се използва за захранване на електродвигателя.

 4. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.
  1
  Комбиниран разход на гориво за Hyundai SANTA FE 1.6 T-GDI Plug-in Hybrid в л / 100 км: 1.6; комбиниран разход на електроенергия в кВч / 100 км: 18,1; Комбинирани емисии на CO2 в г / км: 37 (WLTP)).

  Електромотор.

  Мощният 66,9 кВ електрически мотор осигурява въртящ момент от 304 Нм, което гарантира първокласна динамика на SANTA FE Plug-in Hybrid.

  Енергиен поток.

  В зависимост от ситуацията на шофиране, SANTA FE Plug-in Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран тук.

  1. The acceleration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

   Потегляне / Ниска скорост.

   При потегляне или шофиране с ниска скорост, електричеството, съхранявано в батерията задвижва електродвигателя, за да ускори SANTA FE Plug-in Hybrid.

  1. 1
  1. The electric motor and petrol engine working parallel in the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid.

   Ускорение / Изкачване.

   По време на силно ускорение или шофиране нагоре, електродвигателят и бензиновият двигател работят паралелно, за да увеличат максимално ускорението и да минимизират разхода на гориво.

  1. 1
  1. The new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV using the petrol engine or the electric motor.

   Постоянна скорост.

   При постоянна скорост, мощността се осигурява или от бензиновия двигател, или от електродвигателя, което от двете е най-енергийно ефективно в тази ситуация.

  1. 1
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid SUV charging the battery.

   Спиране / Спускане.

   Регеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. При забавяне или шофиране надолу, герерираната енергия се съхранява в батерията.

  1. 1
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid SUV charging the battery.

   Регенеративно спиране.

   При спиране, електродвигателят работи като генератор и регенерира кинетичната енергия в електрическа енергия, която след това се съхранява в акумулатора.

  1. 1

  Terrain Mode Selector

  Сняг или пясък? Спорт или Еко? Можете лесно да превключвате режимите на шофиране в съответствие с условията - и вашето настроение! Изберете спортен режим за подобрена динамика с модифицирана реакция на педала на газта, настройка скоростната кутия и управлението. Еко режимът осигурява максимална горивна ефективност с модифицирано ускорение, и ефективност на климатика.

  The Terrain Mode Selector in the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

   Снежен режим.

   Оптимизиран за поддържане нa безопасно движение по заснежени и заледени настилки, режимът за сняг ограничава въртящия момент на двигателя и едновременно с това се грижи за възможно най-равномерното му разпределение между четирите колела.

  2. Пясъчен режим.

   За оптимално пътно поведени върху пясъчни терени. Режимът комбинира подаването на по-висок въртящ момент с поддържането на по-ниска предавка, благодарение на което се минимализира риска от затъване.

  3. Режим за кал

   За пресечни местности с голямо наличие на кал. Системата основно препрограмира HTRAC системата за 4х4 като разпределя въртящия момент по-равномерно и системата за стабилност при нужда използва по-активна работа на спирачната система.

   Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

   Опитайте превъзходно управление и контрол и ново ниво на увереност в шофирането. HTRAC ™ активно регулира разпределението на задвижващата мощност на четирите колела, за да постигне оптимален баланс при всички видове пътни условия. За разлика от системите за механично задвижване на четирите колела, които вече са въведени от безброй други марки, HTRAC ™ променливо контролира спирачките и мощността на колелата. В комбинация с режимите на задвижване, HTRAC ™ подобрява ускорението, стабилността и горивната ефективност. Системата увеличава сцеплението на сняг, чакъл и, разбира се, на нормални пътни настилки, като същевременно подобрява ефективността при завиване.

   Динамично окачване.

   Предното окачване тип MacPherson доставя подобрена стабилност и ефективност при ускорение и спиране. Задното Multi-link окачване осигурява по-удобно пътуване и заема по-малко пространство от другите типове окачване, за да може да се отдели повече място за комфорта на пътниците.

   Зареждане

   Множество удобни начини за зареждане.

   Благодарение на иновативната технология на задвижването на Hyundai, зареждането може да бъде бързо и удобно. Можете да зареждате в обществена зарядна станция на променлив ток, в домашни условия чрез Wall Box зарядна станция. И когато сте включени вкъщи, можете да планирате дистанционно зареждане чрез вашия смартфон и приложението Bluelink® по време на часове с ниско потребление за по-достъпни цени.

   1. Домашна Wall Box станция / зарядна станция на променлив ток.

    В зависимост от вашата мрежова връзка у дома или от типа обществена зарядна станция, до която имате достъп, имате няколко възможности за зареждане, като например: домашна Wall Box станция или зарядна станция на променлив ток.

   2. 3

    ICCB-кабел за битови контакти.

    Можете да се свържете към битов контакт с помощта на ICCB-кабела. Вграденото зарядно устройство от 7,2 кВ преобразува променливият ток от контакта в постоянен, което зарежда батерията.

   3. 3

    Кабел за зареждане за зареждане с променлив ток.

    Наличен е кабел за зареждане, за да свържете TUCSON Plug-in Hybrid към обществени станции за зареждане с променлив ток. Този кабел може да се използва и за свързване към домашна Wall Box станция.

    3

    Време за зареждане

    С капацитет на батерията от 13,8 кВч отнема около 3 часа 30 минути за зареждане от 0 до 100% през Wall Box станция и около 6 часа 30 минути в стандартен контакт.

    1. Програмируемо зареждане.

     SANTA FE Plug-in Hybrid усъвършенствана система за управление на батерията ви дава пълен контрол върху това кога и как искате да я заредите. Изберете час, който най-добре отговаря на вашия график и бюджет, с ясен преглед на оставащото време за зареждане.

    1. 1
    1. Планирано зареждане.

     За да спестите пари, са необходими само няколко докосвания. Използвайте функцията за планирано зареждане, за да програмирате времето за стартиране и спиране на зареждането, за да се възползвате максимално от пиковите нива на електроенергия и да се събудите до напълно заредена батерия.

    1. 1
    1. Лимит на зареждане.

     Задайте ограничение за зареждане - например 50% - за да се възползвате от станция за бързо зареждане в града за шофиране вкъщи - и след това напълно заредете батерията у дома, докато спите, за да се възползвате от ниските нива на електроенергия през нощта.

    1. 1

    Намерете зарядна станция и място за паркиране!

    SANTA FE Plug-in Hybrid идва с всичко необходимо, за да се насладите на електрическата мобилност в най-добрия случай. Неговият безплатен абонамент за LIVE Services ви позволява да получите достъп до информация в реално време за зарядни станции, паркинги и дилъри на Hyundai. Нещо повече, той също така ви предоставя информация за трафика в реално време, както и предупреждения за камерата за скорост и метеорологични условия.

    Свързаност

    Модерна свързаност, която да отидете.

    Естествено, новото SANTA FE Plug-in Hybrid също е надграденo с всички най-нови интелигентни технологии като огледално отразяване на смарт телефони и авангардни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, което позволява да управлявате колата си от смартфона си - или с гласа си. Безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai е включен в 10,25 ”навигационната система.

    1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe.

     Безжично зареждане.

     Новата стойка за безжично зареждане на мобилни телефони (Qi-стандарт) е още по-мощна и ефективна за бързо и лесно зареждане на смартфон без по-разхвърляни кабели.

    2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai Santa Fe.
     5

     Apple Car Play and Android Auto.

     Сега можете да се насладите на интелигентна свързаност, благодарение на безжичните Apple CarPlay ™ и Android Auto ™.

    3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

     Bluelink® Connected Car Services.

     Управлявайте колата си от смартфона си - или с гласа си. Bluelink® осигурява безпроблемна свързаност и интелигентни функции, за да направи вашето шофиране по-удобно.

     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

      Отключване и заключване.

      Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, SANTA FE Plug-in Hybrd ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите автомобила с помощта на бутон в приложението Bluelink.

     1. 1
     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

      Изпращане на дестинация до колата.

      Ако SANTA FE е оборудвано с навигация, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршрута с навигационна система. Просто влезте и натиснете Go.

     1. 1
     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

      Намери колата ми

      Забравихте къде сти паркирал? Няма проблем. Просто отворете проложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

     1. 1
     1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

      Известия за аларма.

      Bluelink винаги следи SANTA FE. Ако някой се опита да проникне в SANTA FE - заключването на вратите е компрометирано и автомобилът е отворен - системата ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

     1. 1
     1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

      Диагностика на автомобила.

      За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

     1. 1
     1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

      Състояние на автомобила.

      Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

     1. 1

     Удобство

     Хитроумен комфорт и удобство.

     Новото SANTA FE Plug-in Hybrid предлага най-доброто при комфорта и удобството с изключително гъвкава система за сядане и интелигентни ежедневни помощници като електрическата багажна врата с динамично управление. Вие и вашето семейство и приятели ще оцените увеличеното място за краката на 2-ри и 3-ти ред, още по-голям капацитет на багажника и много умни отделения за съхранение, стратегически разположени в целия интериор.

     Изключителна гъвкавост при сядане.

     Насладете се на първокласен комфорт за до 7 пътници, както и на разточително товарно пространство. Багаж за дълга отпуска? Можете да регулиране на дължина сгъваемите седалки на втори ред в съотношение 40/20/40, за да се поберат с лекота както пътници, така и товари. Необходимо е само едно натискане на бутон, за да плъзнете втория ред седалки нагоре за лесно влизане до 3-ти ред седалки.

     A picture of the head-up display inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

     Head-up дисплей.

     Предлагащ най-яркият дисплей в класа си за максимална видимост дори в слъчевите дни, новият 8,5" Head-Up Display ви помага, като прожектира важна информация като скорост, навигационни команди и предупреждения директно върху предното стъкло

     Премиум аудиосистема KRELL.

     Премиум аудиосистемата на KRELL осигурява звездно звуково представяне. 10 високоговорителя от висок клас доставят на всички на борда невероятно съраунд изживяване, задвижвано от първокласен 12-канален усилвател с обща мощност 589 вата. KRELL Automotive е първокласната марка за автомобилно аудио, разработена от KRELL, водеща аудио компания от висок клас със седалище в САЩ.

     Безопастност

     Интегрирана памет на седалката

     Наслаждавайте се на максимален комфорт с натискане на един бутон. С тази фукнция, всеки водач може да си запамети оптималната позиция на седене. Едно натискане на бутон и вашата позиция на седалката и огледалата за обратно виждане стават реалност.

     1. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

      Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на путната лента, сосъемаъа ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инфиценти.

     2. Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

      При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

     3. Автономна аварийна спирачка (FCA).

      Системата FCA автоматично спира, когато установи внезапно спиране на автомобил/велосипедист или пешеходец по пътя. Първоначално предупреждава шофьора визуално и акустично, след това контролира спирачката в съответствие със степента на опасност от сблъсък и прилага максимална спирачна сила, за да избегне сблъсък.

     4. Асистент за следене на пътната лента (LFA).

      Новото SANTA FE Plug-in Hybrid разполага с асистент за следване на лентата (LFA). Когато се активира, той поддържа Santa fe винаги в центъра на своята лента със скорост между 0 и 200 км / ч по магистралите и градските улици.

     1. 1
     2. 2
     3. 3
     4. 4
     1. Дистанционно паркиране (RSPA).

      Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Новото SANTA FE Plug-in Hybrid може дистанционно да бъде паркирано напред и назад.

     2. Асистент за избягване на сблъсък при движение назад (PCA-R).

      Тази нова функция използва задни и странични радари за откриване на препятствия при движение назад, при необходимост издава аудио и визуални предупреждения и задейства спирачките, ако е необходимо, за да се избегне сблъсък.

     3. Асистент за шофиране по магистрала (HDA).

      За първи път новото SANTA FE Plug-in Hybrid е оборудвано с асистент за шофиране по магистрала (HDA). Функцията е комбинация от Lane Follow Assist и Smart Cruise Control, използваща сензори и данни от навигационната ситема, за да осигури безопасна работа, както и за автоматично регулиране на скоростта в отсечки с различна позволена максимална скорост. Специален бутон на волана позволява на водача да активира HDA само с едно докосване.

      Защита на вас и вашите близки

      Новото SANTA FE Plug-in Hybrid е предназначено да защитава вас и вашите пътници. До шест въздушни възглавници: две предни, две странични и две въздушни възглавници - постигнати са значителни подобрения в безопасността при сблъсък благодарение на изцяло новата платформа на автомобила Hyundai. Тя дава възможност на автомобила да поеме по-добре удара в случай на сблъсък, като същевременно минимизира деформацията на пътническата кабина.

      Открийте колко много може да направи този 7-местен SUV.

      Като нашия водещ SUV в Европа, новият Santa Fe не само е по-голям сега, но също и по-добър. Изпитайте повече пространство и по-усъвършенствани интелигентни технологии като най-модерните функции за свързване и супер ефективни нови двигатели.

      Tyre information.

      Below you will find the information about the tyres which may come with your Hyundai SANTA FE Plug-In Hybrid.

      © 2024 Hyundai. Всички права запазени.