Усъвършенствани технологии за повече комфорт и безопасност.

Авангардната интелигентна технология на STARIA ви дава свободата да се съсредоточите върху по-важни неща. Насладете се на високо ниво на свързване, най-добрите в класа си функции за безопасност и помощ при шофиране и интелигентни удобни функции, които предефинират преживяванията при пътуване в колата.

Удобство

Ново ниво на комфорт и удобство.

Емблематичният външен вид на STARIA е само половината от историята. Просто влезте вътре, за да откриете останалото: всеки детайл в кабината е преосмислен, за да направи живота при шофиране по-лесен, по-безопасен и по-удобен. Интелигентните функции на STARIA ви дават свободата да се съсредоточите върху по-важни неща. С интелигентния ключ или приложението за смартфон страничните се врати се отварят и затварят автоматично.

 1. A view of the illuminated cockpit of the all-new STARIA MPV.

  Амбиентно осветление.

  С избор между 64 конфигурируеми цвята и 10 нива на яркост, STARIA ви позволява да създадете уникална вътрешна атмосфера.

 2. The all-new STARIA's Passenger watch and talk allows for easy conversation.

  Комуникация с всички на борда.

  Широкоъгълната камера изобразява всички пътници на борда на STARIA на централния екран, а вградените микрофони и високоговорители предоставят лесен разговор.

 3. The walk-in device on the front passenger seat in the STARIA allows for easy entry and more comfort.

  Walk-in device.

  Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

 4. The all-new STARIA Premium's air condition roof vents allow you to set three climate zones.

  Тризоновова климатична система.

  Всички ще са щастливи. Тризоновата климатична система вече обслужва пътниците на задните седалки в допълнение към пътниците в предната част на автомобила чрез вентилационни отвори на тавана.

 5. A picture of the all-new STARIA's surround view monitor that makes manoeuvring easy.

  360-градусов контрол.

  Насладете се на 360 градусова видимост за по-лесно и безопасно паркиране. Четири камери с висока разделителна способност, монтирани отпред, отстрани и отзад на автомобила, ви показват заобикалящата среда в реално време.

  Удобни седлки за изживяване на истински оазис на колела.

  Създадени за максимален комфорт, всички седалки в STARIA са оборудвани с регулируеми подглавници и 3-точкови колани. В зависимост от версията и нивото на оборудване, се предлагат и широка гама от опции за отопление и вентилация.

  1. The all-new Hyundai STARIA MVP's heated front seats activated at the push of a button.

   Отопление на седалките.

   Приятно и топло с натискане на бутон. STARIA предлага отопление на седалките на първи и втори ред седалки.

  2. The all-new STARIA MVP'S ventilated first and second row seats that bring comfort to any passenger.

   Вентилация на седалките.

   Прохладно, спокойно и удобно. Вие и вашите пътници ще харесате комфорта, който осигуряват вентилираните седалки на първи и втори ред седалки.

  3. A close-up of the all-new STARIA's driver seat's 8-way power adjustable position controls.

   Елекрическа настройка на седалката на водача.

   Намерете идеалната си позиция. Седалката на водача се регулира в 8 посоки за максимален комфорт.

  4. A picture of a fold-flat second row seat in the STARIA Wagon to give you more loading options.

   Foldable seats.

   The fold-flat second and third row seats in the STARIA Wagon give you the option of loading lots of luggage or bulky objects.

   Свързаност.

   Модерна свързаност, където и да отидете.

   Изпълнявайки нуждите както на семействата, така и на работните ситуации, STARIA е оборудвана с всички най-нови интелигентни технологии като интеграция на смартфони и най-съвременни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да управлявате колата си от вашия смартфон - или само с гласа си.

   A look at the all-new STARIA's digital cluster display to indicate the selected drive mode.

   Дигитално табло с размер 10,25”.

   Графиките на дигиталното табло се променят с избрания режим на шофиране (NORMAL, ECO или SPORT). 

   The all-new STARIA's infotainment touchscreen for easy control of all features.

   10,25”сензорен екран.

   Оптимално разположеният 10,25” сензорен екран за инфотейнмънт системата ви дава лесен достъп до навигация, функции за свързване и услуги на Hyundai LIVE.

   1. A picture of the all-new Hyundai STARIA's wireless charger tray with its cooling function.

    Безжично зареждане.

    Високоскоростното безжично зарядно устройство има функция за охлаждане, която предотвратява прегряването на смартфона за допълнителна безопасност.

   2. The rear seat USB chargers in the all-new Hyundai STARIA.

    USB портове за пътниците на втори ред седалки.

    Няма повече редуване. Пътниците на задната седалка могат да зареждат своите устройства и отзад, когато имат нужда.

   3. The BOSE sound system in the all-new STARIA with its high-performance speakers for perfect sound.

    Премиум аудиосистема BOSE.

    Насладете се на невероятно аудио изживяване с висококачествената звукова система BOSE®. С множество високоговорители, включително субуфер, аудиосистемата осигурявайки звуково изживяване, което се чувства толкова динамично, колкото и STARIA.

    Bluelink® Connected Car Services.

    Последният ъпгрейд на Bluelink ви позволява да се възползвате изцяло от нашите най-съвременни услуги за свързаност. Наред с многото умни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink, безплатният петгодишен абонамент за услугите LIVE на Hyundai също е включен в навигационната система с информация в реално време за трафика, паркирането или цените на горивата.

    Безопасност

    Най-добрите в класа си функции за безопасност.

    С най-добрите в своя клас усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с редица иновативни функции, STARIA осигурява още повече спокойствие. STARIA предлага опция за добавяне на цели шест въздушни възглавници, като всички седалки се предлагат с триточкови предпазни колани и подглавници.

    1. Асистент за активно следене на пътната лента (LFA).

     STARIA разполага с Lane Follow Assist (LFA). Когато се активира, той държи колата центрирана в лентата си със скорост между 0 и 180 км/ч по магистрали и градски улици.

    2. Асистент за следене на сляпата точка (BCA).

     Използвайки радарни сензори в долната част на задна броня и предната камера, системата ви предупреждава за трафик в сляпата точка зад автомобила. Ако се активира мигача за смяна на пътната лента, системата ще издаде звуков сигнал и при нужда, активира спирачките с цел предотвратяването на инциденти.

    3. Асистент за автономно шофиране по магистрали (HDA).

     Системата използва базирания на навигационната система интелигентен круиз контрол, както и системата за поддържане на пътната лента, за да държи автомобила в средата на лентата за движение и автоматично да поддържа разстояние от автомобила пред вас. Системата може също да чете пътните знаци, и да поддържа ограниченията на скоростта.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    1. Rear Cross-traffic Collision-avoidance Assist (RCCA) in the all-new Hyundai STARIA MPV.

     Асистент за следене на трафика зад автомобила (RCCA).

     При движение на заден ход с ниска видимост, системата не само предупреждава водача, ако превозните средства се приближават отстрани - тя също така активира спирачките с цел избягването на сблъсък.

    2. Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai STARIA MPV.

     Автономна аварийна спирачка (FCA).

     Системата FCA автоматично спира, когато открие внезапно спиране от колата отпред или открие пешеходци или велосипедисти по пътя ви.

    3. The digital cluster in the all-new STARIA displaying the rearward left- and right-hand side views.

     Интегрирана система за следене на сляпото петно (BVM).

     В зависимост кой мигач е включен при смяна на лента или маневра, страничните камери изобразяват на дигиталното табло изгледа за още по-голямо удобство.

    4. The all-new STARIA's SEA system enhances passenger safety.

     Систенма за безопасно излизане от автомобила (SEA).

     Тази умна функция ви помага да избегнете инциденти като засича приближаващи отзад автомобили и показва предупреждение на таблото и в страничното огледало, придружени от звуков сигнал.

    5. The Rear Occupant Alert (ROA) alerts you of any passenger left in the car.
     The window has two panes and is not a single glass window.

     Система за следене на пътниците на задната седалка (ROA).

     Ултразвуковите сензори откриват движението на пътниците, позволявайки на водача да бъде уведомен, ако деца или домашни любимци случайно останат в колата.

     Динамика

     Мощна ефективност.

     Изцяло новата STARIA ви отвежда там, където искате, с мощна ефективност. Високоефективният турбокомпресор с въздушно охлаждане на дизеловия двигател има подобрена производителност на компресора и турбината за по-добро представяне на въртящия момент при ниски обороти.

     1. Graph of the power output of 177 PS max. and torque of the all-new STARIA's 2.2 l diesel engine.
      Разход на гориво (комбиниран цикъл) за Hyundai STARIA 2.2 VGT с 6MT 2WD в л/100 км: 8.0 - 7.8; Емисии на CO2 (комбиниран цикъл) в г/км: 210 - 205 (WLTP).  Разход на гориво (комбиниран цикъл) за Hyundai STARIA 2.2 VGT с 8DCT 2WD в л/100 км: 8.2 - 8.0; Емисии на CO2 (комбиниран цикъл) в г/км: 215-209 (WLTP).  Разход на гориво (комбиниран цикъл) за Hyundai STARIA 2.2 VGT с 8DCT 4WD в л/100 км: 8.9 - 8.5; Емисии на CO2 (комбиниран цикъл) в г/км: 234-222 (WLTP). 

      Двигател.

      2,2-литровият дизелов двигател има максимална мощност от 177 к.с. и се предлага с 6-степенна ръчна или 8-степенна автоматична скоростна кутия.

     2. The all-new Hyundai STARIA driving on a highway seen from the front.

      Система за задвижване на четирите колела HTRAC ™.

      Лошо време? Динамично шофиране? Няма проблем. Иновативната система за задвижване на четирите колела HTRAC ™ осигурява оптимално управление и ефективност при завиване.

     3. Close-up of the all-new STARIA's digital cluster display that can switch between performance modes.

      Режими на шофиране.

      Изберете режими на шофиране според вашето настроение! Изберете между Normal, Eco и Sport. Всеки режим осигурява различно ускорение, точки на превключване и горивна ефективност.

     4. A close-up of the all-new Hyundai STARIA's rear axle and its multi-link suspension.

      Многораменно задно окачване.

      Механичните подобрения осигуряват подобрен комфорт при шофиране благодарение на многораменното окачване на задния мост.

      Избор на скоростна кутия.

      STARIA се предлага с 8-степенна автоматична скоростна кутия, 8-степенна автоматична скоростна Shift-by-wire и 6-степенна ръчна скоростна кутия.

      1. A close-up of the all-new Hyundai STARIA's shift-by-wire controls.

       Shift-by-wire контроли.

       Превключвайте между P,D,N,R като просто използвате бутоните, удобно разположени на плаващата централна конзола.

      2. A detailed view of the all-new STARIA's driving wheel and stylish gearshift in the centre console.

       8-степенна автоматична трансмисия.

       Стилният скоростен лост за 8-степенната автоматична трансмисия се намира в централната конзола.

      3. A view of the all-new Hyundai STARIA's 6-speed manual transmission.

       6-степенна ръчна скоростна кутия.

       Предлага се с гладко превключваща 6-степенна ръчна скоростна кутия.

       Открийте повече от изцяло новата STARIA.

       © 2024 Hyundai. Всички права запазени.