Революционен дизайн. Хибридно задвижване.

Добре дошли в революцията. Изцяло новият TUCSON Hybrid не е просто еволюция на своя предшественик, а пълноценна революция. Освен с поразителен дизайн, Hyundai Tucson Hybrid е тук с обширен набор от интелигентни технологии като най-добрите в класа системи за безопасност, последно поколение свързаност и първокласно хибридно задвижване.

 1. Хибридна мощност.

  Разработен, за да намали разхода на гориво, без да прави компромис с това, че е забавен за шофиране, новият хибриден двигател осигурява комбинирана мощност от 230 к.с.

 2. Поразителен дизайн.

  Динамичните геометрични форми, острите ъгли и първите в света параметрични скрити светлини се комбинират, за да направят едно мощно и уникално присъствие на пътя за изцяло новия Tucson Hybrid.

 3. Най-добрата безопасност в класа си.

  Насладете се на още повече спокойствие с най-добрите в класа усъвършенствани системи за помощ на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции.

  Какво е Hybrid?

  Новият Tucson Hybrid е оборудван както с бензинов двигател, така и с електрически мотор. Те работят безпроблемно заедно с подкрепата на мощна литиево-йонна полимерна батерия, за да осигурят отлична икономия на гориво и намаляване на отделените вредни емисии. И като част от регенеративната спирачна система, електрическият мотор също помага да намалите скоростта на автомобила, зареждайки батерията, която електрифицира вашето шофиране.

  Свързаност.

  Останете свързани и се забавлявайте. Насладете се на най-новите технологии за свързване.

  Удобство.

  Гъвкав и свързан, изцяло новият TUCSON се отличава и с комфорт и удобство.

  Безопасност.

  Открийте най-добрите в класа си функции за безопасност и усъвършенствани системи за помощ на водача.

  An illustration of the Euro 6d emission standards for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Двигатели, отговарящи на най-новите изисквания.

  Всички новорегистрирани модели на Hyundai в Европа вече отговарят на нормите за емисии Euro 6d.

  5-годишна гаранция с неограничен пробег.

  Както всеки Hyundai, новият Tucson Hybrid е създаденa по възможно най-високите стандарти за качество. И ние подкрепяме това качество с 5-годишна гаранция с неограничен пробег, за да можете да се наслаждавате на нещата, които обичате в живота, без да се притеснявате за колата си. Насладете се на допълнителното спокойствие, което една от най-добрите гаранции в бранша ви дава - като стандарт.

  The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side.
  Logo of the Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.

  © 2024 Hyundai. Всички права запазени.