Поставяне на нови стандарти.

Изцяло новият Tucson Hybrid задава нови стандарти в сегмента на компактните SUV със своята впечатляваща гама от най-модерни интелигентни технологии. Насладете се на най-новата свързаност, както и на най-добрите в класа си функции за безопасност и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Динамика

Електрифицирана ефективност и удоволствие зад волана.

Изцяло новият Tucson Hybrid се задвижва от новия 1,6-литров T-GDI Smartstream бензинов двигател и 44,2 kW електрически мотор, задвижван от 1,49 kWh литиево-йонна батерия. Системата е най-мощната в гамата на силовите агрегати, с комбинирана мощност от 230 к.с.

 1. The powerful 44.2 kW electric motor of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Електрически мотор.

  Електродвигател с мощност 44,2 кВт осигурява моментален въртящ момент от 265 Нм, което добавя спортна електрическа помощ към ускорението и динамиката на Tucson Hybrid.

 2. The 1.49 kWh lithium-ion polymer battery of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Батерия.

  Литиево-йонната полимерна батерия с 1,49 kWh съхранява електричество, генерирано от регенеративната спирачна система, която след това се използва за захранване на електродвигателя.

 3. Бензинов двигател.

  1.6-литровият T-GDi двигател се отличава с уникалната технология на Hyundai с непрекъснато променлива продължителност на клапана, която оптимизира производителността на двигателя и горивната ефективност.

 4. The paddle shifters on the steering wheel of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Пера на волана.

  Искате на поемете контрол на нещата? Можете да превключвате предавките с перата на волана, когато сте в спортен режим.

  Енергиен поток.

  В зависимост от ситуацията на шофиране, Tucson Hybrid неусетно превключва между бензиновия си и електрическия мотор. Регенеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електродвигателя за забавяне на автомобила. След това енергията, съхранявана в акумулатора, захранва електродвигателя, за да подпомогне при ускорение, изкачване на наклон и шофиране с ниска скорост. Този сложен енергиен поток е илюстриран тук.

  1. The electric motor helping the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV accelerating.

   Потегляне / Ниска скорост

   При потегляне или шофиране с ниска скорост, електричеството, съхранявано в батерията задвижва електродвигателя, за да ускори Tucson Hybrid.

  1. 1
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the all-new Hyundai Tucson Hybrid SUV.

   Ускорение / Изкачване.

   По време на силно ускорение или шофиране нагоре, електродвигателят и бензиновият двигател работят паралелно, за да увеличат максимално ускорението и да минимизират разхода на гориво.

  1. 1
  1. The electric motor or petrol engine powering the all-new Hyundai Tucson Hybrid.

   Постоянна скорост.

   При постоянна скорост, мощността се осигурява или от бензиновия двигател, или от електродвигателя, което от двете е най-енергийно ефективно в тази ситуация.

  1. 1
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai Tucson Hybrid.

   Спиране / Спускане.

   Регеративната спирачна система зарежда батерията, като използва електрическия мотор, за да забави автомобила. При забавяне или шофиране надолу, герерираната енергия се съхранява в батерията.

  1. 1
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the all-new Hyundai Tucson Hybrid.

   Регенеративно спиране.

   При спиране, електродвигателят работи като генератор и регенерира кинетичната енергия в електрическа енергия, която след това се съхранява в акумулатора.

  1. 1

  Повече динамика. По-малко вредни емисии. Технология на двигателя CVVD.

  Hyundai е разработил първата в света технология с непрекъснато променлива продължителност на клапаните (CVVD). Той оптимизира работата на двигателя и горивната ефективност, като същевременно е екологичен. Технологията за управление на клапаните регулира продължителността на отваряне и затваряне на клапана според условията на шофиране.

  Свързаност

  Модерна свързаност, където и да отидете.

  Естествено, новият Tucson Hybrid разполага с всички най-нови технологии като безжично свързване на мобилни телефони и модерни функции за свързване като Bluelink® Connected Car Services, които ви позволяват да контролирате колата си от вашия смартфон - или само с глас. Безплатен петгодишен абонамент за услугите на LIVE на Hyundai е включен в 10,25 ” навигационната система с информация за трафика в реално време, прогноза за времето, търсачка на паркинги и много други.

  1. The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai Tucson Hybrid SUV

   10,25" сензорен екран и сензорни уреди.

   Новият 10,25" сензорен екран се влива като водопад в новопроектираната централна конзола. Всички контроли за навигация, инфотейнмънт и климатизация са сензорни.

  2. The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Дигитално табло с размер 10,25".

   Новото отворено дигитално табло засилва високотехнологичния нюх на интериора. Корпусът на диспея е премахнат, за да засили усещането за простор.

  3. Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai Tucson SUV.

   Разширени гласови команди

   Активирайте и контролирайте функции като настройки на климатичната система, отопление на седалки/волан, отвавяне на багажника и управление не инфотейнмънт системата.

   Bluelink® Connected Car Services.

   Bluelink® Connected Car Services внасят безпроблемна свързаност директно в изцяло новия Tucson Hybrid с онлайн разпознаване на глас и широка гама от функции, за да направят шофирането ви по-удобно и приятно. Освен многото интелигентни функции, които можете да контролирате с приложението Bluelink®, безплатен петгодишен абонамент за LIVE Services на Hyundai също е включен в навигационната система.

   1. A screenshot of Hyundai bluelink app on a smartphone: unlocking the car.

    Отключване и заключване.

    Забравихте да заключите колата си? Няма проблем, Tucson Hybrid ще уведоми чрез изпращане на известие на вашия смартфон. След това само въвеждате своя ПИН код и можете да заключите или отключите Tucson Hybrid с помощта на бутон в приложението Bluelink®.

   1. 1
   1. A screenshot of Hyundai bluelink app on a smartphone: send destination to car.

    Изпращане на дестинация до колата.

    Ако Tucson Hybrid е оборудван с навигационна система, можете да използвате приложението Bluelink, за да търсите дестинации, докато сте извън колата си. След това Bluelink синхронизира маршута във навигационната система. Просто влизате и настискате Go.

   1. 1
   1. A screenshot of Hyundai bluelink app on a smartphone: find parked car

    Намери колата ми.

    Забравихте къде сте паркирал? Няма проблем. Просто отворете приложението Bluelink и веднага ще бъдете заведен до автомобила.

   1. 1
   1. A screenshot of a Hyundai bluelink notification on a smartphone: theft detection alert.

    Известия за аларма

    Bluelink винаги следи Tucson Hybrid. Ако някой се опита да проникне с Tucson Hybrid - заключването на вратата е компрометирано - апликацията ще изпрати push-уведомление до вашия смартфон.

   1. 1
   1. A screenshot of Hyundai bluelink app on a smartphone: vehicle report

    Диагностика на автомобила

    За повече спокойствие можете да направите пълна диагностика на автомобила с приложението Bluelink директно от телефона.

   1. 1
   1. A screenshot of Hyundai bluelink app on a smartphone: vehicle status

    Състояние на автомобила.

    Имате нужда от презареждане? Просто проверете приложението. Наслаждавайте се на дистанционен достъп до състоянието на вашия автомобил във всеки един момент, включително оставащо гориво, врати отворени / затворени или заключени / отключени и прозорци или багажник отворени / затворени.

   1. 1

   Удобство

   Голям на удобство и комфорт.

   Гъвкав и свързан, изцяло новият Tucson се отличава и с комфорт и удобство. Хитроумните функции като дистанционно сгъваеми седалки и интелигентно устройство за сгъване на седалката до водача правят товаренето на обемисти предмети и качването и излизането от седалките на втория ред бързо и лесно. А вашите пътници ще харесат отопляемите седалки отпред и отзад, както и вентилираните предни електрически седалки за по-приятна вътрешна среда.

   The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

   Интелигентна задна врата

   Насладете се на лесно товарене и разтоварване. Задната врата се отваря автоматично, когато контактният ключ се засече от автомобила за 3 секунди - което е особено практично, когато излезете от магазините със заети ръце. Нещо повече, можете да зададете височината на отваряне на различни настройки според вашите предпочитания.

   1. Side view of all the seats inside of the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

    Интелигнетно разположение и дизайн на батериите.

    Новият Tucson разполага с един от най-щедрите от към вътрешно пространство интериори. Батерията е разположена под задните седалки, като по този начин се запазва разточителното място за крака както конвенционалната конфигурация на Tucson.

   2. The walk-in device in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV allowing easy entry and comfort.

    Walk-in device.

    Тази интелигентна функция позволява на водача да плъзга и накланя предната пътническа седалка чрез бутон на седалката за лесно влизане и повече комфорт.

   3. Versatile folding rear seats in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

    Сгъване на задните седалки.

    За подобрено удобство и гъвкавост, задните седалки вече могат да се сгъват в съотношение 40:20:40. Нещо повече, те могат да бъдат сгънати чрез разположени в багажното отделение лостове.

    Ново ниво на климатичен контрол.

    Нека си го кажем. Всички са различни. Някои харесват по-топло, а други искат по-хладно. Ето защо ние оборудвахме изцяло новия Tucson с технологията Multi-Air Mode. Той дифузира въздуха чрез скрити отвори за въздух, така че въздушната струя да духа по-нежно, но общият на потока да остане непроменен. А тризоновата климатична система ви позволява да зададете различни температурни зони за водача, пътниците отпред и отзад.

    Безопасност

    Насладете се на повече спокойствие с най-добрата в класа безопасност.

    С най-добрите в класа усъвършенствани системи за подпомагане на водача и активен пакет за безопасност с набор от иновативни функции, изцяло новият Tucson Hybrid осигурява още повече спокойствие. Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, Tucson Hybrid разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

    1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

     Автономна аварийна спирачка с превенция на сблъсък в кръстовище (FCA-JX).

     Системата FCA ви предупреждава и спира автоматично, когато засече внезапно спиране на автомобила пред вас или засече пешеходец или велосипедист пред автомобила. Системата работи на същия примцип, като избягва сблъсък и когато сте на кръстовище и завивате наляво.

    1. 1
    1. The Lane Following Assist (LFA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

     Система за активно поддържане на пътната лента (LFA).

     Когато системата е активирана, тя винаги поддържа автомобила в средата на пътната лента и не позволява пресичането на пътната маркировка при скорости до 180 км/ч.

    1. 1
    1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

     Асистент за дългите светлини (HBA).

     По-малко стрес и максимална видимост. HBA не просто засича идващия насреща автомобилен трафик, но и следи за автомобили пред вас в лентата на движение и превключва на къси светлини напълно автоматично.

    1. 1

    Асистент за автономно шофиране по магистрали (HAD).

    Системата използва базирания на навигационната система интелигентен круиз контрол, както и системата за поддържане на пътната лента, за да държи автомобила в средата на лентата за движение и автоматично да поддържа разстояние от автомобила пред вас. Системата може също да чете пътните знаци, и да поддържа ограниченията на скоростта.

    The Remote Smart Park Assist (RSPA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

    Дистанционно паркиране (RSPA).

    Тясно парко място? Притеснявате се да не си ударите вратите? Tucson Hybrid може дистанционно да бъде паркиран напред и назад.

    The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

    Подобрена безопасност със 7 въздушни възглавници.

    Оборудван с подобрена система със седем въздушни възглавници, Tucson Hybrid разполага с централна въздушна възглавница на първи ред, уникална за този сегмент функция. Тя предотвратява сблъсъка на пътниците на първи ред, минимизирайки риска от сериозни наранявания.

    Максимална безопасност за най-ценното на борда: пътниците.

    Изцяло новият Tucson е снабден със звездна гама от модерни интелигентни технологии, за да гарантира, че вие ​​- и вашето семейство - можете да сте в безопасност и да се възползвате максимално от всяко пътуване. Включихме няколко функции, които ви помагат да следите допълнително децата си.

    The handgrip of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its safe exit assist.

    Систенма за безопасно излизане от автомобила (SEA).

    Тази умна функция ви помага да избегнете инциденти като засича приближаващи отзад автомобили и показва предупреждение на таблото и в страничното огледало, придружени от звуков сигнал.

    A baby sitting in the back of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its rear occupant alert.

    Система за следене на пътниците на задната седалка (ROA).

    Ултразвуковите сензори откриват движението на пътниците, позволявайки на водача да бъде уведомен, ако деца или домашни любимци случайно останат в колата.

    © 2024 Hyundai. Всички права запазени.