Hyundai обяви нов главен дизайнер на Hyundai Design Europe

03.06.2024
Сподели:
Hyundai Motor Company обяви назначаването на Едуардо Рамирес за нов главен дизайнер на Hyundai Design Europe, считано от 1 юни.

Едуардо Рамирес ще ръководи Hyundai Design Europe Center и ще засили конкурентоспособността на дизайна на Hyundai в бързо променящата се глобална автомобилна индустрия, за да осигури „ориентирана към клиента иновация в дизайна“ и уникално клиентско изживяване, което отличава Hyundai.

След като завършва университета в Ковънтри и Кралския колеж по изкуства, Едуардо Рамирес започва кариерата си като екстериорен дизайнер в Audi, а по-късно в General Motors. Той се присъединява към Hyundai Design Europe Center през 2007 г. и отговаря за ключови дизайнерски проекти за европейския пазар като i10, KONA, Bayon и Santa Fe.

„Вярвам в силата на дизайна да показва пътища напред и съм отдаден да вдъхновявам и давам сила на нашите дизайнери да мислят смело и да предлагат решения, които ще предизвикат положителни емоциите в нашите клиенти.“ сподели Едуардо Рамирес.

Изпълнителният вицепрезидент и ръководител на Hyundai Genesis Global Design, Санг Лии, сподели: „Очаквам с нетърпение да стана свидетел на силен и свеж Hyundai Design Europe под ръководството на Едуардо. Той идеално пасва на позицията, тъй като разбира посоката на дизайна на Hyundai и дава приоритет на клиентските ценности. Той е фигурата, която имплементира и развива автомобилния дизайн, така че да задоволи различните потребности на клиентите, като същевременно разбира и цени наследството на Hyundai.“

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.