Стремеж към най-доброто шаси в света

Ние внедряваме авангардни материали и нови технологии в разработването на частите на шасито, за да осигурим ненадминат комфорт на возия, шофиране и безопасност. Частите на шасито, преминали през напреднали виртуални анализи и многобройни тестове и стандарти, осигуряват най-доброто представяне в света.

Система на шасито

Окачване

Окачването действа за смекчаване на всякакви вибрации или шокове от пътя по време на шофиране, за да осигури комфортно пътуване и да се увери, че автомобилът се задвижва, спира и завива според волята на водача, като подобрява представянето.

  • Front-wheel suspension
  • Rear-wheel suspension
  • Brakes

Кормилно управление

Системата за кормилно управление се управлява директно от водача и действа като двупосочна комуникационна система между водача и автомобила. Системата предава точна информация от пътя към водача и обратно, намерението на водача към автомобила. Това дава възможност на автомобила да реагира пъргаво на кормилните команди на водача, като така се гарантира оптимално удобство и управление.

Спирачки

Кинетичната енергия на автомобила в движение се превръща в топлинна енергия посредством триене, за да се намали скоростта на автомобила или да спре на място. За да се гарантира безопасността, към електронните системи вече се свързват все по-голям брой спирачни приложения. Антиблокиращата спирачна система (ABS) подобрява безопасността при спиране, докато Електронният контрол на стабилността (ESC) подобрява стабилността на автомобила.

Контрол на шасито

Контрол на шасито Шофиране

Контрол на шасито„Окачване с активно регулиране на геометрията (AGCS)"
Когато автомобилът поднесе заради внезапно завиване, скоростта на автомобила и информацията от сензора за ъгъла на волана активно контролират ъгъла на външното задно колело, за да се подобри стабилността при завиване.

Удобство

"Variable rack stroke (VRS)"
Системата VRS използва пространството, обикновено резервирано за веригите за сняг, за да намали драстично радиуса на завой на автомобила, като по този начин подобрява удобството по време на паркиране или взимане на обратен завой.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.