Осигуряване на най-високите оценки за безопасност

За да предпазим шофьорите от всякакви ситуации, които могат да възникнат по време на шофиране, разработваме по-разнообразни и усъвършенствани форми на системи за безопасност по време на шофиране, които включват ABS, EBD, VDC и AGCS. Благодарение на тези усилия постигнахме най-високите нива на безопасност, които отговарят на строгите правила на страните по света, в които изнасяме нашите автомобили.

Осигуряване на безопасност преди настъпване на катастрофа

VSM (Управление на стабилността на автомобила)

VSM засича сблъсъци с автомобили отпред, използвайки радарен сензор, и сигнализира водача чрез звукови аларми и вибрации на предпазните колани. Разработваме технологии, които ще позволят на автомобила да спира автоматично преди настъпване на сблъсъка, за да осигурим по-голяма защита както на автомобила, така и на водача.

Пасивна безопасност

Нашият основен приоритет е разработването на автомобили, които предлагат по-голяма защита за пътниците си. В допълнение към удовлетворяването на всички конкретни изисквания в различни страни по света, свързани с катастрофите, ние получихме също най-високи отзиви при оценяването на новите автомобили от изтъкнати институции за безопасност в тези страни и осигурихме най-високите оценки за безопасност във всички региони.

1. Компютърна симулация 2. Челен удар 3. Страничен удар 4. Активни подглавници 5. Еърбег

Компютърна симулация

Използваме анализ на катастрофите още в първоначалните етапи на разработка на автомобила, за да предвидим ефективността на системите за безопасност в случай на катастрофа и да постигнем целта си за безопасност по ефективен начин. Различните инциденти и състояния на автомобила се пресъздават компютърно чрез анализи на структурата на каросерията и на устройствата за защита на пътниците, за да се осигурят ненадминати спецификации и безопасност.

Реален краш тест

Автомобили, които са преминали компютърна симулация, се подлагат на истински краш тест, за да се потвърди тяхната безопасност. Извършват се разнообразни краш тестове, включително челни удари, удари отзад, фронтални странични и удари на автомобил в стълб. Чрез подобни щателни изпитания, използвайки различни краш тестове, разработваме по-безопасни автомобили, оборудвани с най-модерните технологии за безопасност.

© 2024 Hyundai. Всички права запазени.